Ulubiona Pieczeń Garnkowa
Ulubiona pieczeń może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.23 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 69g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 651 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, dno okrągłe pieczeń, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Nasz ulubiony sposób na pieczenie indyka.
Instrukcje
W holenderskim piecu, brąz pieczeń ze wszystkich stron w oleju.
Połączyć sól, pieprz i tymianek; posypać mięsem.
Dodać liść laurowy i 2 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2-1 / 2 godziny.
Dodać ziemniaki, marchew i cebulę. Przykryć i dusić 45 minut dłużej lub do mięsa i warzyw są miękkie.
Pieczeń i warzywa wyjąć na półmisek; ogrzać. Odrzuć liść laurowy.
Odtłuścić tłuszcz z soków na patelni; dodać wystarczającą ilość wody do soków na patelni, aby odmierzyć 2 szklanki. W misce połączyć mąkę i pozostałą wodę, aż będzie gładka; stopniowo mieszać do soków. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje i bąbelkami. W razie potrzeby wymieszać z sosem browning. Doprawić solą i pieprzem. Pieczeń pokroić w plasterki; podawać z warzywami i sosem.