Ulubiona holenderska Szarlotka może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 491 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, cukier, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Going Dutch: Apple-Spice Maślanka Dutch Baby, Apple Dutch Baby (Lub Niemiecki Naleśnik Jabłkowy), oraz Szarlotki Cynamonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć mąkę, brązowy cukier, owies i masło; odstawić 1 szklankę do polewy. Wciśnij pozostałą mieszaninę okruchów do nieoczyszczonej 9-calowej. talerz ciasta; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Masło
Mąka Uniwersalna
Owies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Do napełniania połączyć cukier, skrobię kukurydzianą i wodę w dużym rondlu, aż będzie gładka; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.