Ulubiona faszerowana zielona papryka Kelsey
Ulubione Nadziewane zielone papryki Kelsey może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 37g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 1228 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cebuli, mielonego pieprzu, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ulubiona faszerowana zielona papryka Kelsey, Ulubiony chleb żurawinowy Kelsey, oraz Faszerowana Zielona Papryka I.
Instrukcje
W średnim rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodać ryż i wymieszać. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieścić zieloną paprykę w średnim rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 10 minut.
Usuń paprykę z wody i odstawić w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
W dużym rondlu na średnim ogniu brązową mieloną wołowinę; odcedzić. Wróć do ognia i wymieszaj z cebulą, ugotowanym ryżem, czosnkiem w proszku, solą i pieprzem.
Wlać sos pomidorowy i dokładnie wymieszać.
Niech gotować na wolnym ogniu przez około 10 protokół.
Łyżka mieszanki mięsa na każdej połowie zielonej papryki.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut lub aż mieszanina zacznie się złotobrązowy.
Na wierzch każdej nadziewanej papryki posypać serem mozzarella. Powrót do piekarnika i piec, aż ser jest lekko rumiane, o 5 do 10 protokół.