Ultra-Chrupiąca, Wolno Pieczona Łopatka Wieprzowa
Ultra-chrupiące Slow-pieczone łopatki wieprzowe może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3067 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Przynosi wam poważne jedzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Wolno pieczone łopatka wieprzowa, Łopatka Wieprzowa Wolno Pieczona, oraz Powoli pieczone aromatyczne łopatka wieprzowa.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 121°.
Linia obramowane blachy do pieczenia z folii aluminiowej heavy duty (patrz uwaga) i ustawić stojak drutu wewnątrz niego.
Umieść kawałek papieru pergaminowego na stojaku z drutu. Wieprzowinę obficie przyprawiamy ze wszystkich stron solą i pieprzem i układamy na pergaminie.
Przenieś do piekarnika i piecz, aż nóż lub widelec włożony do boku pokazuje bardzo mały opór po skręceniu, w sumie około 8 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika i namiotu folią.
Pozostaw w temperaturze pokojowej przez co najmniej 15 minut i do 2 godzin. Zwiększyć piekarnik do 260° i pozostawić do rozgrzania. Powrót wieprzowinę do piekarnika i pieczenia, aż skóra jest pęcherze i nadmuchane, obracając co 5 minut, około 20 minut w sumie.
Wyjąć z piekarnika, namiot z folią i pozostawić na dodatkowe 15 minut.
Podawać przez zbieranie w kuchni lub po prostu przynieść go do stołu i niech goście wybrać mięso i chrupiącą skórę sami, zanurzając w sosie ich wyboru na boku (patrz uwaga).