Ultimate Nachos
Przepis Ultimate Nachos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 27 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 743 kalorie, 22g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cheddar, cebula, liście oregano, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Patelnia nachos śniadaniowa z ' Ultimate Nachos, Ball Park Nachos from ' Ultimate Nachos, oraz VELVEETAÂ ® Ultimate Nachos dla podobnych receptur.
Instrukcje
* Uwaga kucharza: w zależności od preferencji ciepła, można usunąć nasiona z jalapenos lub pozostawić je nienaruszone.
Zestaw 1 stojaków piekarnika na najniższej półce i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wyłożyć patelnię do pieczenia papierem do pieczenia. Zrób 8 (2-calowych) kulek z folii aluminiowej. Spryskaj 3 stojaki chłodzące drutem nieprzywierającym sprayem do gotowania i umieść 1 aluminiowe kulki w każdym z rogów 2 stojaków.
Połóż 1/3 żetonów na jednym z stojaków. Top każdy chip z plasterkiem jalapeno i posypać chipsy z 1/3 czerwonej cebuli, i 1/3 zarówno serów Cheddar i Oaxaca. Powtórz z pozostałymi żetonami i pozostałymi 2 stojakami. Stos Stojaki na szczycie siebie i ustawić na pergaminie wyłożonej patelni do pieczenia.
Piec w piekarniku na Dolnym stojaku przez 7 minut lub do momentu, gdy ser zacznie bąbelkować.
Podawać natychmiast z salsą, kwaśną śmietaną i guacamole.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.