Ukąszenia cukinii i pieczonej czerwonej papryki
Cukinia i pieczona czerwona papryka Bites jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, pieczonej papryki, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką.
Instrukcje
Użyj krajalnicy mandoliny lub noża, aby pokroić cukinię w plasterki o grubości 1/4 cala.
Umieścić plastry w małej misce.
Dodać 1 łyżkę soku z cytryny; wrzucić.
W innej małej misce, ubić Pozostałe 1 łyżka soku z cytryny, serek, szczypiorek i sól z trzepaczką do dobrze wymieszane.
Ułóż plastry cukinii na dużym talerzu. Top każdy plaster z Hojny łyżeczka mieszanki ser śmietankowy, kilka plastrów czerwonej papryki i trochę pokruszony ser feta.