Ukryj warzywa, Proszę! Letnia Zapiekanka kukurydziana z cukinią i cukinią
Nigdy nie można mieć zbyt wiele hor d ' oeuvre receptur, więc dać ukryć warzywa Proszę! Letnia zapiekanka z cukinii i kukurydzy z cukinii. Ten przepis serwuje 18 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 15g tłuszczu i w sumie 279 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. 94 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis od Allrecipes wymaga kukurydzy, mielonego pieprzu, letniej dyni i kukurydzy z ziaren. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest tak wybitne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ukryj Te Warzywa Mama SOS, Zapiekanka z cukinii, dyni i kukurydzy, oraz Marynowana cukinia i letnia dynia.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Rozgrzej olej roślinny w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj żółtą letnią dynię, cukinię i czerwoną cebulę w gorącym oleju, aż zmiękną, około 10 minut; dopraw czosnkiem w proszku i czarnym pieprzem. Wymieszaj parmezan z mieszanką do squasha. Wyłącz ogień i dodaj margarynę i serek śmietankowy, rozbijając je na mniejsze kawałki, mieszając je z mieszanką do squasha; zdejmij rondel z ognia. Wymieszaj kukurydzę z ziaren i 1 puszkę kukurydzy w śmietanie przez mieszankę do squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółty
Kukurydza Kremowana
Parmezan
Czosnek W Proszku
Olej Do Smażenia
Pieprz Czarny
Serek śmietankowy
Margaryna
Cebula Czerwona
Cukinia
Nóż Do Obierania
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Wymieszaj pozostałą puszkę kukurydzy w stylu śmietankowym, suchą mieszankę muffinek kukurydzianych, jajka i cukier w dużej misce, aż dokładnie się wymieszają.
Dodaj schłodzoną mieszankę do squasha, po 1 do 2 filiżanek na raz, aż do całkowitego zintegrowania; wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż się zrumieni i zacznie bulgotać na brzegach i będzie jędrny na wierzchu, 30 do 50 minut. Pozostaw do ostygnięcia co najmniej 5 minut przed podaniem.