Ugotuj książkę: świeże Ricotta i jajko Ravioli z brązowym masłem

Ugotuj książkę: świeże Ricotta i jajko Ravioli z brązowym masłem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj gotować książkę: świeże Ricottan i ravioli z jajkiem z brązowym masłem. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 848 kalorii, 35g białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 117 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz gałkę muszkatołową, cukier, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: pieczona marchewka i Ricotta Gnocchi z masłem herbacianym, Ravioli Nadziewane fasolą Fava, ricottą i miętą z sosem brązowo-maślanym, oraz Ugotuj książkę: Harissa Ravioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włóż mąkę, jajka i żółtka do miski stojącego miksera wyposażonego w przystawkę do łopatek i wymieszaj na małej prędkości, aż ciasto się połączy. Wyłącz mikser, wyjmij uchwyt łopatkowy i wymień go na hak do ciasta. Zeskrobać po bokach miski i ubić ciasto z hakiem ciasta na średniej prędkości, aż utworzy kulkę, o 5 protokół. Odkurzyć płaską powierzchnię roboczą mąką. Obróć ciasto na odkurzoną powierzchnię i delikatnie ugniataj przez 20 do 25 minut, aż kulka zacznie czuć się elastyczna, a powierzchnia ciasta będzie gładka i jedwabista. Owinąć ciasto w folię i przechowywać w lodówce, aby odpocząć przez co najmniej 45 minut i do nocy przed folią (dłużej i ciasto będzie odbarwiać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Połącz ricottę i Parmigiano-Reggiano w średniej misce i posypać solą, cukrem i gałką muszkatołową. Wymieszać, aby połączyć przyprawy z serem. Wymieszaj śmietanę, dodając więcej, jeśli to konieczne, aby uzyskać konsystencję lodów miękkich. (Możesz wypełnić do dwóch dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przenieść go do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do montażu ravioli.) Zebrać 1/3 filiżanki ricotta napełniania i uformować go w Dysku o 1/2 cala wysokości i 2 1/4 cala średnicy. Ustaw dysk na talerzu i powtórz, formując pozostałą ricottę w sumie 8 dysków. Odstawić je na bok podczas przygotowywania ciasta na ravioli. 
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Aby zrobić ravioli, wyciąć osiem 4-calowych kwadratowych kawałków pergaminu i odkurzyć dwie blachy do pieczenia z kaszą manną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Ciasto rozwałkować do trzeciego najcieńszego ustawienia na arkuszu makaronu (numer 6 przy użyciu kuchni
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Załącznik pomoc), układanie arkuszy ciasta na jednym z pergaminu wyłożone blachy do pieczenia. Gdy rozwałkujesz całe ciasto, odkurz płaską powierzchnię roboczą mąką i połóż jeden arkusz ciasta na mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Umieść trzy lub cztery dyski ricotta na cieście, pozostawiając 4 cale między każdym dyskiem i 1 1/2 do 2 cali ciasta na wszystkich bokach zewnętrznych dysków. Użyj tylnej części łyżki lub palców, aby zrobić Krater wystarczająco głęboki, aby utrzymać żółtko jaja w środku każdego dysku. Oddziel jedno jajko, zachowując białko i ostrożnie przesuwając żółtko w jeden Krater. Powtórz, wypełniając pozostałe 2 lub 3 dyski w ten sam sposób (nie musisz rezerwować więcej białych).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
7
Połóż drugi arkusz ciasta bezpośrednio za pierwszym i użyj walcowanego noża do ciasta, zaczynając od krawędzi ciasta najbliżej ciała i przesuwając się w linii prostej bezpośrednio od siebie, wykonując jedno długie cięcie przez oba arkusze ciasta między dwoma dyskami ricotty. Kontynuuj wykonywanie cięć w dół arkusza ciasta między dyskami. Za pomocą pędzla do ciast, posmaruj białko jajka wokół każdego dysku sera. Podnieś jeden segment ciasta z tylnego arkusza i połóż go na odpowiednim przednim segmencie ciasta. Nie podnosząc raviolo, przytrzymaj obie ręce wokół sera tak, aby krawędzie paluszków przycisnęły ser, zamykając raviolo. Powtórz, pokrywając i uszczelniając Pozostałe ravioli. Użyj 3 × 3 calowego karbowanego foremki do ciastek lub karbowanego kółka do ciasta, aby wyciąć każde raviolo, odrzucając resztki ciasta wokół niego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
RavioliRavioli
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
8
Umieść ravioli na przygotowanej blasze do pieczenia i powtórz, składając Pozostałe ravioli w ten sam sposób. Przykryć blachę do pieczenia folią i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy, aby je zagotować, lub do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
9
Napełnij dwa szerokie doniczki po 6 litrów wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
10
Dodać 6 łyżek soli do każdego garnka i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Miej szczelinową łopatkę lub szczelinową łyżkę i czystą naczynie poręczne do podnoszenia ravioli z wody. 
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
11
Podczas gdy woda dochodzi do wrzenia, zrobić brązowy sos maślany.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
12
Umieść masło i liście szałwii w średnim rondlu i gotuj na średnim ogniu przez 3 do 5 minut bez mieszania, wirując patelnię od czasu do czasu, aby brązowo masło równomiernie i zapobiec jego spalaniu, aż bąbelki ustąpią, a masło jest ciemnobrązowe z orzechowym, toasty zapach. Zmniejsz ogień do niskiego, aby utrzymać ciepło masła podczas gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Wyjmij ravioli z lodówki i, po kolei, podnieś pergamin trzymający każde raviolo z blachy do pieczenia i delikatnie upuść raviolo z papierem do wody, dodając 4 ravioli do każdego garnka. (Pergamin szybko się oddzieli i będzie łatwy do usunięcia z wody.) Po upuszczeniu wszystkich ravioli, usunąć i wyrzucić pergamin, częściowo przykryć garnki, aby szybko przywrócić wodę do wrzenia, i utrzymać go w wrzeniu. Gotować ravioli przez 4 protokół. Z czystym naczyniem w jednej ręce i szczelinową łyżką lub łopatką w drugiej, podnieś jeden raviolo z wody i na naczyniu, aby osuszyć go, a następnie ostrożnie umieść go na środku talerza obiadowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
14
Powtórz z pozostałymi ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
15
Wlać brązowe masło na ravioli, dzieląc je równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
16
Umieść jeden z liści szałwii na górze każdego raviolo, odrzucając pozostałe liście. Użyj mikropłytki lub innej drobnej tarki, aby zetrzeć lekkie pylenie Parmigiano-Reggiano na każdym raviolo i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MicroplaneMicroplane
TarkaTarka
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn