Ugotuj książkę: śliwkowe Biercake
Gotuj książkę: śliwkowe Biercake jest Wegetariańskie przystawka. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 459 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Jeśli masz sodę oczyszczoną, cukier, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 17 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ugotuj książkę: PBJ, Ugotuj książkę: Pizza jajeczna, oraz Ugotuj książkę: Vichyssoise dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Posmaruj 9-calową okrągłą (lub kwadratową) patelnię do pieczenia lub spryskaj ją nieprzywierającym sprayem. Odkurzyć patelnię mąką i wystukać nadmiar.
W średniej misce wymieszać mąkę, imbir, cynamon, sodę oczyszczoną i sól.
W dużej misce, ubić masło i cukier z mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste, o 2 protokół. Ubić jajko i melasę. Na przemian dodawać mieszaninę mąki i piwo do mieszaniny masła, zaczynając i kończąc na mące. Beat tylko do gładkie i połączone.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni. Ułóż plastry śliwki w rzędach na wierzchu ciasta.
Piec ciasto przez 40 minut, lub do wykałaczki włożonej do środka wychodzi czysty. Ostudzić na drucianym stojaku, następnie pokroić w kwadraty i podawać.