Ugotuj książkę: łosoś z pomidorem, koperkiem i zupą czosnkową

Ugotuj książkę: łosoś z pomidorem, koperkiem i zupą czosnkową
Ugotuj książkę: łosoś z pomidorem, koperkiem i zupą czosnkową to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 24g białka, oraz 11g tłuszczu. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, olej canolan, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Książka: "Pieczony łosoś z koprem włoskim, pietruszką i pomidorem, Ugotuj książkę: Kastylijska zupa czosnkowa, oraz Ugotuj książkę: Kremowa zupa pomidorowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Krótko osuszyć łososia papierowym ręcznikiem, a następnie pokroić na 1-calowe kawałki. W patelni nonstick, podgrzać 1/2 łyżeczka oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać łososia i sear, obracając raz, przez 1 do 2 protokół z każdej strony, lub do lekko rumiane. Ryba będzie gotować dalej w zupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pokrojone W Słoiki PepperonciniPokrojone W Słoiki Pepperoncini
3
Przełożyć na talerz i odstawić.
4
W rondlu 3-lub 4-ćwiartkowym podgrzej pozostałą 1 łyżkę oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać cebulę i gotować delikatnie, mieszając od czasu do czasu, przez około 4 protokół, lub aż pachnące i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodać pomidory i sól, przykryć, i gotować na wolnym ogniu przez około 4 protokół, lub aż pomidory upadną. Odkryj i dodaj łososia, sos rybny i wodę. Podnieś ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia, za pomocą chochli do odtłuszczenia i wyrzucić wszelkie szumowiny, które unosi się na powierzchnię. Obniż ciepło do delikatnego gotowania na wolnym ogniu, aby składniki tańczyły w bulionie. Gotować przez 15 minut, aby rozwinąć i skoncentrować smaki. Jeśli nie podajesz zupy od razu, wyłącz ogrzewanie i przykryj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Pokrojone W Słoiki PepperonciniPokrojone W Słoiki Pepperoncini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
7
Tuż przed podaniem, powrót zupy na wolnym ogniu. Smak i dodać dodatkową sól lub sos rybny, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
(duża Tuba)(duża Tuba)
Pokrojone W Słoiki PepperonciniPokrojone W Słoiki Pepperoncini
8
Dodać koperek i czosnek i wyłączyć ogień. Chochle do miski i posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Rezerwowy Chardonnay 7cellars Elway z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Elway ' s Reserve Carneros Chardonnay 2018 jest dobrze zbilansowany, prezentując ostre smaki owoców tropikalnych, jabłek i gruszek z lekkimi elementami kwiatowymi. Nuty wanilii dopełniają gładkie, utrzymujące się dębowe wykończenie.Połącz to chrupiące wino z lekkimi potrawami, takimi jak plastry owoców i serów, sałatka z makaronem cytrynowym, pieczony kurczak z ziołami lub budyń waniliowy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn