Ugotuj książkę: zupa z pstrąga wędzonego
Gotuj książkę: zupa z wędzonego pstrąga to pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 22g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz szczypiorek, ziemniaki Yukon gold, krakersy chowder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać krakersy można śledzić to danie główne z Słynne ciasto dyniowe Libby jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: pstrąg wędzony, Ugotuj książkę: pstrąg Amandine, oraz Ugotuj książkę: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodać pory i gotować przez około 7 minut, aż zaczną mięknąć.
Dodać seler i marchew i gotować przez 5 protokół więcej.
Dodać czosnek i saute przez około 30 sekund.
Dodać ziemniaki i wodę, doprowadzić płyn do gotować na wolnym ogniu, i gotować przez 10 minut.
Dodać pstrąga do garnka wraz z mlekiem. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut (nie gotować).
Doprawić do smaku solą i pieprzem. Chochlę w miseczkach, posypać posiekanym szczypiorkiem i podawać z krakersami z zupy.