Ugotuj książkę: ziemniaki w stylu Girarrosto

Ugotuj książkę: ziemniaki w stylu Girarrosto
Ugotuj książkę: ziemniaki w stylu Girarrosto mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.15 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 487 kalorii, 6G białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, grubo zmielonego pieprzu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: naleśniki w stylu Diner, Ugotuj książkę: Indyk po katalońsku, oraz Ugotuj książkę: jajka-Chilaquiles w stylu dowolnym.

Instrukcje

1
Gdy ziemniaki są chłodne, z grubsza pokroić je na duże kawałki małym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Wyjmij patelnię z piekarnika (pozostawiając piekarnik włączony) i gotuj na dużym ogniu na płycie kuchennej przez 2 minuty, aby karmelizować ziemniaki i cebulę, upewniając się, że wstrząsasz patelnią lub mieszasz zawartość co 30 sekund, aby uniknąć przypalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Odstaw patelnię do piekarnika i kontynuuj pieczenie przez kolejne 5 do 10 minut, wyciągając patelnię okresowo, aby potrząsnąć ziemniakami łyżką. Kawałki ziemniaków na dnie patelni brązowieją się, więc wyglądają prawie jak placki ziemniaczane. Zeskrobać te małe bomby o smaku i chrupkości z dna i wymieszać je z resztą ziemniaków. Po zakończeniu pieczenia ziemniaki będą złote i chrupiące, z dużą ilością brązowych bitów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wyjmij patelnię z piekarnika i zwróć ją do pieca na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać czosnek, masło, płatki czerwonej papryki, rozmaryn, i tymianek. Wymieszać i doprawić bardzo obficie solą i pieprzem. Ziemniaki powinny być chrupiące i chrupiące na zewnątrz, miękkie w środku-pomyśl o włoskich brązach. Gotować przez kilka minut, więc smaki stopić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Zdjąć patelnię z ognia i dodać posiekaną natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn