Ugotuj książkę: wiejskie żeberka z sosem Hoisin

Ugotuj książkę: wiejskie żeberka z sosem Hoisin
Gotuj książkę: wiejskie żeberka z sosem Hoisin to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.77 za porcję. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 38g białka, oraz 23G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś żeberka wieprzowe, sos rybny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: Karashi musztarda krótkie żeberka, Ugotuj książkę: grill Wołowina krótkie żeberka, oraz Ugotuj książkę: czerwone wino-duszone żeberka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, ubić razem sos hoisin, sos rybny, i cukier, aż cukier całkowicie się rozpuści. Wymieszać z czosnkiem i imbirem i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Sos RybnySos Rybny
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Umieść żeberka i marynatę w zamykanej plastikowej torbie. Wyciskając powietrze, uszczelnij worek. Trzymając się końców, potrząśnij torebką, aby równomiernie pokryć kawałki marynatą. Przechowywać w lodówce przez 4 do 6 godzin, obracając worek co 30 minut lub tak do dystrybucji marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
3
Przygotuj gorący ogień w grillu węglowym lub rozgrzej grill gazowy do 260°. grilluj żebra, często obracając kawałki, aby zapobiec spaleniu, aż będą ostre i ugotowane, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Żeberka przenieść do naczynia do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn