Ugotuj książkę: Ultimate Sriracha Burger

Ugotuj książkę: Ultimate Sriracha Burger
Gotuj książkę: Ultimate Sriracha Burger może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 812 kalorii. Ten przepis służy 8. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. 1570 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, ser szwajcarski, sriracha i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ugotuj książkę: domowe Sriracha, Ugotuj książkę: Sriracha Ceviche, oraz Ugotuj książkę: Sriracha Deviled Eggs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce do mieszania, połączyć mieloną wołowinę, sos sojowy, 5 łyżek Sriracha i pieprz. Nie przesadzaj. Uformować mieszaninę na 8 pasztecików i odstawić na wyłożoną pergaminem blachę do pieczenia, przykrytą, w lodówce. 
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
SrirachaSriracha
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2
Rozgrzej grill węglowy lub gazowy do średnio wysokiego ciepła. 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Na średniej patelni na średnim ogniu ugotować boczek, obracając w razie potrzeby. Podczas gotowania boczku obieramy i ćwiartujemy cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Pokrój każdą sekcję w plasterki 1/4 cala. Gdy boczek jest ugotowany i lekko chrupiący, Usuń plastry z patelni, pokrój każdy na pół w poprzek i osusz na papierowych ręcznikach, zachowując pozostały tłuszcz z boczku na patelni. Ugotować pokrojoną cebulę w tłuszczu boczku na średnim ogniu, aż się karmelizują, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Grill hamburgery, obracając raz, 4 do 41/2 minut z każdej strony lub aż termometr mięsa rejestruje 130°do 135 ° F dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Podczas gotowania hamburgery, w małej misce, połączyć sos z sera pleśniowego z pozostałych 5 łyżek Sriracha. Lekko tostować bułki na grillu w ostatniej chwili czasu gotowania. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Sera PleśniowegoSos Z Sera Pleśniowego
SrirachaSriracha
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Aby zmontować, rozłóż mieszankę sera pleśniowego na obu połówkach każdej bułki hamburgerowej. Stos burger patty, szwajcarski plasterek sera, boczek, karmelizowana cebula, plasterek pomidora, i mała garść rukoli między każdym hamburger bułka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Magazyn