Ugotuj książkę: Ultimate Sriracha Burger
Gotuj książkę: Ultimate Sriracha Burger może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 812 kalorii. Ten przepis służy 8. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. 1570 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, ser szwajcarski, sriracha i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ugotuj książkę: domowe Sriracha, Ugotuj książkę: Sriracha Ceviche, oraz Ugotuj książkę: Sriracha Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce do mieszania, połączyć mieloną wołowinę, sos sojowy, 5 łyżek Sriracha i pieprz. Nie przesadzaj. Uformować mieszaninę na 8 pasztecików i odstawić na wyłożoną pergaminem blachę do pieczenia, przykrytą, w lodówce.
Rozgrzej grill węglowy lub gazowy do średnio wysokiego ciepła.
Na średniej patelni na średnim ogniu ugotować boczek, obracając w razie potrzeby. Podczas gotowania boczku obieramy i ćwiartujemy cebulę.
Pokrój każdą sekcję w plasterki 1/4 cala. Gdy boczek jest ugotowany i lekko chrupiący, Usuń plastry z patelni, pokrój każdy na pół w poprzek i osusz na papierowych ręcznikach, zachowując pozostały tłuszcz z boczku na patelni. Ugotować pokrojoną cebulę w tłuszczu boczku na średnim ogniu, aż się karmelizują, 20 do 25 protokół.
Grill hamburgery, obracając raz, 4 do 41/2 minut z każdej strony lub aż termometr mięsa rejestruje 130°do 135 ° F dla średnio rzadkich.
Podczas gotowania hamburgery, w małej misce, połączyć sos z sera pleśniowego z pozostałych 5 łyżek Sriracha. Lekko tostować bułki na grillu w ostatniej chwili czasu gotowania.
Aby zmontować, rozłóż mieszankę sera pleśniowego na obu połówkach każdej bułki hamburgerowej. Stos burger patty, szwajcarski plasterek sera, boczek, karmelizowana cebula, plasterek pomidora, i mała garść rukoli między każdym hamburger bułka.