Ugotuj książkę: tymianek-szkliwione żeberka dziecięce

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Gotować książkę: tymianek szkliwione dziecko powrót żeberka może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1348 kalorii, 91g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na 5,92 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś płatki chile, pieprz cayenne, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szkliwione Żebra Tylne Dziecka, Szkliwione Żebra Tylne Dziecka, oraz Szkliwione Żebra Tylne Dziecka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój każdy stojak żeber w poprzek na 2 kawałki i umieść w dużej doniczce.
Dodaj wystarczająco zimnej wody, aby po prostu pokryć, około 4 ćwiartek.
Dodać sól; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gdy woda się nagrzewa, zdejmij pianę, która się podnosi i umieść ją w misce. Gdy na powierzchnię nie pojawi się więcej piany, odcedzić zawartość miski przez sitko o drobnych oczkach z powrotem do garnka; wyrzucić resztki szumowiny w sitku.
W międzyczasie odetnij zielone części pora (Odrzuć lub Zarezerwuj do innego użycia) i koniec korzenia. Por podziel wzdłuż; spłucz pod ciepłą wodą, aby usunąć wszelkie zabrudzenia i odstaw na bok.
Umieść anyż Gwiaździsty, płatki chile, ziarna pieprzu i 4 gałązki tymianku na kwadracie gazowej; zawiąż w wiązkę.
Gdy nie ma już piany w garnku, dodaj wiązkę przypraw, por, cebulę, marchew, 1 szklankę miodu i ocet do garnka. Częściowo przykryć garnek i zmniejszyć ciepło, aby utrzymać ciecz na wolnym ogniu; nie powinno być tylko bardzo lekkie bulgotanie na krawędziach garnka. Gotować 45 minut lub aż mięso będzie miękkie, ale jeszcze nie spada z kości.
Zdjąć garnek z ognia; żeberka schłodzić całkowicie w cieczy.
Rozgrzej piekarnik do 218°. Wyłóż blachę do pieczenia za pomocą maty do pieczenia Silpat lub pergaminu.
Usuń mięso z płynu do gotowania; odcedzić na ręcznikach papierowych, wyrzucając płyn. Zeskrobać i wyrzucić resztki srebrnej skóry na spodniej stronie żeber. Całkowicie suche żebra.
Ogrzać pozostałe 1/2 szklanki miodu w kuchence mikrofalowej lub na kuchence do upłynnienia.
Dodaj pieprz cayenne do smaku.
Obie strony żeber posmarować połową miodu; posypać liśćmi tymianku, solą i czarnym pieprzem.
Umieść żeberka mięsiste side Up na przygotowanej blasze do pieczenia.
Żeberka piec około 30 minut lub aż blaty są lekko karmelizowane i błyszczące.
Podawać pół stelaża na osobę lub pokroić w pojedyncze żeberka.
Umieść żeberka na talerzu, posmaruj pozostałym miodem i udekoruj pozostałymi gałązkami tymianku.
Zdjęcie dzięki uprzejmości Artisan Books