Przepis gotuj książkę: tajska Sałatka wołowa może zaspokoić Azjatyckie pragnienie w około 20 minut. To danie główne ma 284 kalorie, 30g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.47 za porcję. 80 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cebuli, pomidory koktajlowe, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Spróbuj Ugotuj książkę: tajska Sałatka wołowa, Ugotuj książkę: tajski kurczak Karaage, oraz Ugotuj książkę: wołowina Empanadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym słoiku ubić sok z cytrusów, sos rybny, olej sezamowy, tamari, imbir i czosnek. Przykryć i wstrząsnąć, aby zmiksować. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
Szczypta Białego Sezamu
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.