Ugotuj książkę: tajska Sałatka wołowa

Ugotuj książkę: tajska Sałatka wołowa
Przepis gotuj książkę: tajska Sałatka wołowa jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 142 kalorie, 14g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka rozdarta sałatka zieleni, ogórek, stek flanka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ugotuj książkę: tajska Sałatka wołowa, Ugotuj książkę: tajski kurczak Karaage, oraz Ugotuj książkę: wołowina Empanadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli zaczynasz od surowego mięsa, Uruchom grill gazowy lub węglowy lub podgrzać brojlery; stojak powinien być o 4 cale od źródła ciepła. Grill lub dusić wołowinę do średnio rzadkie, obracając raz lub dwa razy, 5 do 10 minut, w zależności od grubości; odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wrzucić sałatę z ziołami, cebulą i ogórkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Połącz wszystkie pozostałe składniki z 1 łyżką wody (opatrunek będzie cienki) i użyj połowy tej mieszanki, aby wrzucić zieleninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Wyjąć zieleninę na talerz, zastrzegając opatrunek.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
5
Pokrój wołowinę cienko, zachowując jej sok; połącz sok z pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
6
Położyć plastry wołowiny na sałatkę, skropić sos na wszystkich, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Tajski można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc mieszanka z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Esej Chenin Blanc Blend
Esej Chenin Blanc Blend
Stare, krzewiaste wino chenin blanc zostało użyte jako kotwica tego wina i nadaje mu intensywną owocowość i orzeźwiającą kwasowość. Viognier dodaje kwiatowe i pikantne nuty i miękkie, atrakcyjne bogactwo podniebienia. Doskonały do grillowanych owoców morza i kurczaka.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn