Ugotuj książkę: stek z masłem anchois

Gotuj książkę: stek z masłem anchois może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 778 kalorii, 46g białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Na 5,57 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pietruszkę z płaskim liściem, stek, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: karczochy zapiekane z masłem anchois, Gotuj książkę: Cannellini, Kapar, cytryna i Sardela Crostini, oraz Ugotuj książkę: stek Kowbojski z majonezem Chipotle.
Instrukcje
Czosnek, filety anchois, sól i oliwę połączyć w moździerzu i tłuczek i zacieru do gładkiej pasty.
Dodać pietruszkę i zmielić z tłuczkiem, aż dobrze wymieszane z czosnkiem i anchois. Pracę w maśle i dodać kilka Miele młynka do pieprzu. Odstawić. Posmakuj i wyreguluj sól (dodaj do kolejnej 1/8 łyżeczki).
Rozgrzać ciężką patelnię na dużym ogniu. Steki osuszyć i obficie doprawić z obu stron solą i pieprzem. Opuszkami palców wciśnij przyprawy do steków.
Gdy patelnia jest gorąca, dodaj olej rzepakowy.
Podgrzać tylko poniżej palenia i dodać steki, partiami, jeśli to konieczne, aby uniknąć tłoczenia patelni. Gotuj przez 3 minuty z każdej strony na rzadkie steki o grubości 1 cala, 4 do 5 minut na grubsze steki.
Wyjąć steki z patelni i natychmiast dolać 4 do 6 czubatych łyżek masła na wierzchu.
Pozostawić mięso na kilka minut, a następnie pokroić i podawać od razu.