Ugotuj książkę: smażone nadziewane oliwki

Ugotuj książkę: smażone nadziewane oliwki
Ugotuj książkę: smażone nadziewane oliwki to bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 58g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 40. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka prażonych migdałów, jajko na twardo, bułka tarta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: Risotto z pieczarkami, oliwkami i porami, Ugotuj książkę: pleciona Wołowina z anchois i oliwkami, oraz Ugotuj książkę: pieczona Czarna ryba z oliwkami i szałwią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij trzy miski, od lewej do prawej, mąką, jajkami i bułką tartą. Napełnić oliwki wybranymi nadzieniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Włócznię i oliwę wykałaczką i przekręć ją w mące, aby równomiernie pokryć, zawijaj w jajku, a następnie zwijaj w bułce tartej. Użyj widelca, aby zdjąć wykałaczkę z talerza. Powtarzaj, aż wszystkie oliwki zostaną zmiażdżone. Ci, którzy lubią brudzić sobie ręce, mogą unikać wykałaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
3
Podgrzać 1 1/2 cala oleju w średnim rondlu, aż osiągnie 177° na termometrze głębokiego tłuszczu lub termometrze cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Umieść kilka oliwek na raz w misce z metalową łyżką szczelinową i zanurz je w oleju. Smażyć partiami na złoty kolor, mniej niż 1 minutę. Oliwki wyłowić łyżką i przełożyć na papierowe ręczniki. Spryskaj je cytryną podczas skwierczenia, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia42
Magazyn