Ugotuj książkę: Ragoût skorupiaków

Ugotuj książkę: Ragoût skorupiaków
Gotuj książkę: Ragoût skorupiaków jest pescatarian danie główne. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać krewetki, estragon, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ragout Ze Skorupiaków, Ugotuj książkę: PBJ, oraz Ugotuj książkę: Vichyssoise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przede wszystkim Podziel krewetki na pół, zachowując 6 połówek w muszlach do dekoracji. Z pozostałych muszli usuń miąższ i pokrój go na dość duże kawałki. Ostrożnie oczyścić małże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2
Na głębokiej patelni podsmażyć pokrojoną cebulę na maśle. Gdy złoty dodać koncentrat pomidorowy, posiekany czosnek, sól, pieprz i cukier i estragon. gotować przez 5 minut. wymieszać z mąką. Gdy gęsta, zalać rozgrzanym winem i gotować ten sos przez 15-20 minut. dodaj miąższ krewetki, pokrojone grzyby, przegrzebki pokrojone na 2 rundy każdy, i małże. podgrzej ogień i gotuj, aż małże się otworzą. W ostatniej chwili dodaj zarezerwowane krewetki w muszlach. przełożyć do głębokiego naczynia, wycisnąć trochę cytryny, posypać posiekaną natką pietruszki i podawać bardzo gorąco, w talerzach zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Uwaga: Czarne muszle małży i różowy krewetek zrobić bardzo dekoracyjne danie. ogony dużych raków (lub małe ogony homara) mogą być używane zamiast krewetek, ale oczywiście będzie ich mniej i można je pokroić na cztery lub sześć kawałków każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
RakiRaki
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn