Ugotuj książkę: Pudding kukurydziany
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj gotować książkę: Pudding kukurydziany spróbować. Jedna porcja zawiera 458 kalorii, 14g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 85 centów za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 33 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać płatki chile, śmietana, ser cheddar, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: pudding ryżowy Panny Iny, Ugotuj książkę: budyń maślany z Podsmażonymi gruszkami, oraz Ugotuj książkę: budyń z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Posmaruj 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia i włóż patelnię do piekarnika, aby ogrzać podczas przygotowywania budyniu.
Podsmaż boczek na chrupiące, a następnie przenieść go, wraz z 2 łyżkami kapieli, do dużej miski. W razie potrzeby dodaj stopione masło, aby całkowita ilość tłuszczu wynosiła 2 łyżki stołowe.
Zmierz mąkę, sól, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, i płatki chile do miski i trzepaczką do połączenia. Wymieszać z mąką kukurydzianą.
Rozbić jajka w misce z kapieli, następnie dodać mleko, cukier i ocet i ubić, aż będzie gładka.
Dodać suche składniki i ubijać do gładkości; ciasto będzie dość cienkie. Wymieszać z serem i szczypiorkiem.
Wlać ciasto do rozgrzanej patelni, a następnie wlać śmietanę do środka bez mieszania.
Piec przez 50 do 60 minut. Budyń powinien lekko drżeć po delikatnym wstrząśnięciu, ale krawędzie powinny być ustawione i lekko rumiane.
Odstawić na 15 do 20 minut przed podaniem.