Ugotuj książkę: omlet ziemniaczano-Chorizo z sosem pietruszkowym

Ugotuj książkę: omlet z ziemniaków i chorizo z sosem pietruszkowym może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 906 kalorii, 40g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Mieszanka soku z cytryny, z wolnego wybiegu, soli morskiej i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Przepis na omlet z ziemniaków i Chorizo (z sałatką z pietruszki), Omlet ziemniaczano-Chorizo z sałatką z natki pietruszki, oraz Ugotuj książkę: makaron z natką pietruszki i sosem orzechowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do pełnego walnięcia, lub uzyskać brojlerów ładne i gorące.
Wrzucamy ziemniaki do rondla z wrzącą osoloną wodą i gotujemy na wolnym ogniu, następnie odcedzamy i pozostawiamy do wyschnięcia. Jajka ubić widelcem w dużej misce, dobrze doprawić solą i pieprzem i odłożyć na bok.
Podgrzej 7-ot 8-calową nieprzywierającą, żaroodporną patelnię.
Dodać plastry chorizo i kawałki ziemniaków. Chorizo zacznie skwierczeć uwalniając wszystkie smaczne oleje i przyprawy. Po kilku minutach, gdy wszystko jest lekko złociste i chrupiące, wyjąć z patelni łyżką szczelinową i odstawić.
Liście rozmarynu posypać gorącym tłuszczem.
Na wierzch natychmiast wlać ubite jajka, dodając ziemniaki i chorizo i równomiernie rozprowadzić.
Umieścić całą patelnię w nagrzanym piekarniku lub pod brojlerem, aż omlet będzie złoty kolor i po prostu gotowane w środku.
Gdy omlet jest gotowanie, umieścić szalotki w misce z sokiem z cytryny, trochę soli i pieprzu i szczypta oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Wrzucić i szczypać szalotki opuszkami palców, aby je lekko zmiękczyć, następnie wymieszać w liściach pietruszki.
Podawać trochę na wierzchu omlet i kopać!