Ugotuj książkę: omlet ziemniaczano-Chorizo z sosem pietruszkowym

Ugotuj książkę: omlet ziemniaczano-Chorizo z sosem pietruszkowym
Ugotuj książkę: omlet z ziemniaków i chorizo z sosem pietruszkowym może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 906 kalorii, 40g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Mieszanka soku z cytryny, z wolnego wybiegu, soli morskiej i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Przepis na omlet z ziemniaków i Chorizo (z sałatką z pietruszki), Omlet ziemniaczano-Chorizo z sałatką z natki pietruszki, oraz Ugotuj książkę: makaron z natką pietruszki i sosem orzechowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do pełnego walnięcia, lub uzyskać brojlerów ładne i gorące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Wrzucamy ziemniaki do rondla z wrzącą osoloną wodą i gotujemy na wolnym ogniu, następnie odcedzamy i pozostawiamy do wyschnięcia. Jajka ubić widelcem w dużej misce, dobrze doprawić solą i pieprzem i odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Podgrzej 7-ot 8-calową nieprzywierającą, żaroodporną patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać plastry chorizo i kawałki ziemniaków. Chorizo zacznie skwierczeć uwalniając wszystkie smaczne oleje i przyprawy. Po kilku minutach, gdy wszystko jest lekko złociste i chrupiące, wyjąć z patelni łyżką szczelinową i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Liście rozmarynu posypać gorącym tłuszczem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
6
Na wierzch natychmiast wlać ubite jajka, dodając ziemniaki i chorizo i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Umieścić całą patelnię w nagrzanym piekarniku lub pod brojlerem, aż omlet będzie złoty kolor i po prostu gotowane w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Gdy omlet jest gotowanie, umieścić szalotki w misce z sokiem z cytryny, trochę soli i pieprzu i szczypta oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Wrzucić i szczypać szalotki opuszkami palców, aby je lekko zmiękczyć, następnie wymieszać w liściach pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Podawać trochę na wierzchu omlet i kopać!
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia37
Magazyn