Ugotuj książkę: musztarda-Glazurowana czerwona kapusta z jabłkiem
Gotuj książkę: musztarda Glazurowana czerwona kapusta z jabłkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.31 za porcję. Jeśli masz ocet jabłkowy, kapustę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: kurczak ceglany z zielenią musztardową, Ugotuj książkę: Karashi musztarda krótkie żeberka, oraz Ugotuj książkę: glazurowane ciasteczka cytrynowe.
Instrukcje
Nałóż cienką warstwę oleju na 12-calową patelnię do smażenia.
Podgrzać na średnim ogniu; dodać cebulę i kapustę oraz posypać solą i pieprzem. Podsmażyć, mieszając drewnianą łopatką, brązową cebulę i uzyskać kapustę, aby podnieść złote krawędzie. Wyreguluj ciepło, aby glazura nie paliła się.
Wymieszać z tymiankiem, liśćmi laurowymi, jabłkiem i połową octu, zeskrobując wszelkie glazury na dnie patelni. Ugotuj ocet do zera.
Wlać wino i bulion, doprowadzić do powolnego pęcherzyka, przykryć i gotować przez około 10 minut, lub aż kapusta będzie prawie miękka. Odsunąć i zagotować płyn, mieszając w pozostałym occie pod koniec wrzenia, aby zwilżyć kapustę.
Tuż przed podaniem skosztuj kapusty do przyprawiania. Złożyć masło i musztardę i podawać na gorąco.