Ugotuj książkę: musztarda-Glazurowana czerwona kapusta z jabłkiem

Ugotuj książkę: musztarda-Glazurowana czerwona kapusta z jabłkiem
Gotuj książkę: musztarda Glazurowana czerwona kapusta z jabłkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.31 za porcję. Jeśli masz ocet jabłkowy, kapustę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: kurczak ceglany z zielenią musztardową, Ugotuj książkę: Karashi musztarda krótkie żeberka, oraz Ugotuj książkę: glazurowane ciasteczka cytrynowe.

Instrukcje

1
Nałóż cienką warstwę oleju na 12-calową patelnię do smażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Podgrzać na średnim ogniu; dodać cebulę i kapustę oraz posypać solą i pieprzem. Podsmażyć, mieszając drewnianą łopatką, brązową cebulę i uzyskać kapustę, aby podnieść złote krawędzie. Wyreguluj ciepło, aby glazura nie paliła się.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wymieszać z tymiankiem, liśćmi laurowymi, jabłkiem i połową octu, zeskrobując wszelkie glazury na dnie patelni. Ugotuj ocet do zera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wlać wino i bulion, doprowadzić do powolnego pęcherzyka, przykryć i gotować przez około 10 minut, lub aż kapusta będzie prawie miękka. Odsunąć i zagotować płyn, mieszając w pozostałym occie pod koniec wrzenia, aby zwilżyć kapustę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Tuż przed podaniem skosztuj kapusty do przyprawiania. Złożyć masło i musztardę i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn