Ugotuj książkę: muffinki dyniowe z Pepitami

Ugotuj książkę: muffinki dyniowe z Pepitami
Ugotuj książkę: przyprawione muffinki z dyni z Pepitas mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 248 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, melasę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pumpkin Spiced Candidated Pepitas, Ugotuj książkę: przyprawione otwory na pączki maślanki, oraz Ugotuj książkę: Prosciutto i Melon z przyprawioną oliwą z oliwek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Posmaruj 12-szklankową puszkę na muffinki masłem lub nieprzywierającym sprayem. Roztopić masło i umieścić w średniej misce z dyni, maślanka, jajka, wanilia, i melasa. Wymieszać widelcem, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W dużej misce, ubić razem mąki, brązowy cukier, proszek do pieczenia, sól, przyprawy, i soda oczyszczona. Za pomocą gumowej szpatułki złóż mokre składniki na suche składniki, aż się wymieszają. Wchodzisz w daktyle i połowę pepitas i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Nasiona DyniNasiona Dyni
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
DaktyleDaktyle
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Podziel ciasto między kubki muffin i top z pozostałych pepitas i orzechy włoskie (palcami delikatnie wcisnąć je do ciasta).
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
5
Piec przez 10 minut, obrócić puszki i piec kolejne 10 minut, lub aż nadmuchane i jędrne i wykałaczka włożona do środka muffinki wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Pozostaw babeczki do ostygnięcia w puszkach przez 5 minut, a następnie odwróć je na stojak chłodzący.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół

Składniki

2(może być lub przeglądać)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie0(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPumpkin purée (Pure Pumpkin canned, not pumpkin pie mix)Pumpkin purée (Pure Pumpkin canned, not pumpkin pie mix)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidaktyle naziemnedaktyle naziemne2Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna11 funt cukinii,cynamon mielonycynamon mielony0(może być lub przeglądać)goździki mielonegoździki mielone3(zima)3/4 łyżeczki melasy3/4 łyżeczki melasy0(może być lub przeglądać)1 średnia żółta cebula, z grubsza pokrojona na równe kawałki1 średnia żółta cebula, z grubsza pokrojona na równe kawałki796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkitosty pepitas (nasiona dyni)tosty pepitas (nasiona dyni)1(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1 kij) niesolone masło, plus więcej do smarowania puszek(1 kij) niesolone masło, plus więcej do smarowania puszek11 funt cukinii,ekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiprażone orzechy włoskieprażone orzechy włoskie1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDodatkowe solone pestki słonecznika opcjonalnieDodatkowe solone pestki słonecznika opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn