Ugotuj książkę: makarony pistacjowe

Ugotuj książkę: makarony pistacjowe
Ten przepis służy 20 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Jeśli masz ciasto i 1/2-calowy Okrągły Dekor, cukier cukierniczy, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 171 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ugotuj książkę: Mini pistacjowe ciastka herbaciane, Makarony Pistacjowe, oraz Makarony Pistacjowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do makaronów: patelnie z galaretką Line 2 z pergaminem; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
2
Umieść nakrętki w robocie kuchennym wyposażonym w mocowanie metalowego ostrza i kilkakrotnie włączaj i wyłączaj impuls, aby rozpocząć proces mielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
3
Dodać cukier cukierniczy i przetworzyć, aż zostaną tak drobno zmielone, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
4
Zeskrobać do sitka o drobnych oczkach ustawionego nad miską i wstrząsnąć i wcisnąć jak najwięcej drobnego proszku przez sitko. Zwróć to, co pozostało w sitku, do robota kuchennego i ponownie zmiel. Powtórzyć odcedzanie i przetwarzanie jeszcze raz lub dwa razy. Powinieneś być w stanie zmielić prawie wszystko na drobny proszek; w sitku może pozostać niewielka łyżka gruboziarnistej mieszanki cukru orzechowego, którą powinieneś wyrzucić. Odstawić drobny proszek na bok. Nie trudź się myciem robota kuchennego; będzie on używany do napełniania, a wszelkie resztki orzechów są w porządku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
W czystej, beztłuszczowej misce miksera stojącego ubijaj białka na małej prędkości za pomocą uchwytu do ubijania drutu, aż staną się pieniste. Zwiększ prędkość do średniej i dodaj sól. Gdy miękkie szczyty tworzą, dodawać cukier stopniowo. Kontynuuj bicie, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Wyjąć 2 łyżki proszku pistacjowego i odstawić. Składamy pozostały proszek pistacjowy do bezy w dwóch partiach, aż do równomiernego połączenia, dolewamy około 2 łyżek ciasta na przygotowaną patelnię. Nie powinien on całkowicie utrzymać swojego kształtu, ani też nie powinien rozbijać się w płaski dysk, ale powinien być gdzieś pomiędzy. Powinien się zrelaksować i lekko zmiękczyć, tracąc spiczasty"pocałunek" -jak szczyt na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodaj zarezerwowany proszek pistacjowy, jeśli to konieczne, aby uzyskać odpowiednią konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
8
Scape ciasto do worka ciasta wyposażony w końcówkę i rury kopców, o 1 1/4 cala, co najmniej 2 cale od siebie na patelniach. Rap Patelnie mocno (i płasko) na blacie, aby uwolnić pęcherzyki powietrza. Pozostawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
9
Umieść stojaki w górnej i dolnej trzeciej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 325% stopni; F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
10
Piec przez 10 do 12 minut lub do wyschnięcia ciasteczek na wierzchu. Powinny być gładkie i delikatnie wypukłe; wnętrze nadal będzie miękkie i trochę wilgotne i powinny mieć rozwinięty marszczony pierścień lub" stopę " wokół dna każdego ciastka. Schłodzić całkowicie na patelniach ustawionych na stojakach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
11
Do nadzienia: cukier cukierniczy i orzechy zmielić razem w robocie kuchennym wyposażonym w metalową nasadkę ostrza do uzyskania jak najdrobniejszego proszku (bez potrzeby przesiewania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
12
Dodaj masło z maszyny działa aż kremowy i połączone. Puls w wyciągach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
13
Upewnij się, że makarony są całkowicie schłodzone. Użyj małej szpatułki przesuniętej, aby rozłożyć niewielką ilość nadzienia na jednym dnie ciasteczek, a następnie kanapkę razem z innym ciasteczkiem (dopasowanie ciasteczek według rozmiaru, jeśli istnieje pewna różnica). Makarony mogą być podawane od razu, ale lubię pozwolić im siedzieć na noc w temperaturze pokojowej w hermetycznym pojemniku. Ich smak i konsystencja wydają się poprawiać. Przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 dni w szczelnym pojemniku. Możesz również eksperymentować z zamrażaniem. Wielu piekarzy tak, ale myślę, że trochę cierpią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn