Ugotuj książkę: makaron jajeczny z fasolą Fava, porami i smalcem

Ugotuj książkę: makaron jajeczny z fasolą Fava, porami i smalcem
Ugotuj książkę: makaron jajeczny z fasolą Fava, pora i smalec może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 1087 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, śmietanę, fettuccine i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: Linguine z fasolą Fava, czosnkiem, pomidorem i bułką tartą, Pieczone piersi z kurczaka z rakami, fasolą Fava i Smalcami, oraz Dziś Kolacja: zapiekanka z kurczaka z smalcem, fasolą Fava i wiosennymi ziemniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Każdy por przeciąć na pół wzdłuż. Na desce do krojenia ułożyć 1 porów do połowy ściętego boku w dół, następnie pokroić wzdłuż na bardzo cienkie paski julienne. Powtórz z pozostałymi połówkami pora. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą dodaj świeżą (lub mrożoną) łuskaną fasolę fava. Gotować przez 1 minutę (lub 2 minuty, jeśli zamrożone). Używając dużej łyżki z rowkiem, szybko usuń fasolę na durszlak ustawiony nad dużą miską. (Woda z blanszowania fasoli będzie używana do gotowania makaronu, więc utrzymuj wodę na wolnym ogniu.) Fasolę opłukać pod zimną bieżącą wodą do ostygnięcia. Używając palców lub noża do parkowania, ostrożnie rozerwij zewnętrzny kadłub każdej fasoli. Delikatnie wycisnąć fasolę fava do małej miseczki; odstawić. Odrzucić kadłuby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Na dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać pory, wrzucić do herbu z masłem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pory zwiędną i miękkie, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5
Dodać Smalce, zwiększyć ogień do średnio wysokiego, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyn uwolniony z grzybów został ponownie wchłonięty, 3 do 4 minut. Zmniejszyć ogień do średniego, dodać fasolę fava, śmietanę, sól i pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sos lekko zgęstnieje, 3 do 4 protokół. Wyłącz ogrzewanie. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Zagotować wodę z blanszowania fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Dodaj tagliatelle, dobrze wymieszać, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż makaron są lekko niedogotowane. Za pomocą chochli wyjąć 1/4 szklanki wody do gotowania makaronu do małej miski. W dużym durszlaku, szybko odsączyć makaron, a następnie dodać je do patelni z sosem. Włączyć ogień do średniej-wysokiej i delikatnie wrzucić makaron z sosem, aż będą gotowane do al Dente, o 1 minuta, dodając trochę wody do gotowania makaronu, jeśli sos staje się zbyt gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
TagliatelleTagliatelle
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
ChochlaChochla
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Udekoruj szalotki, jeśli używasz, przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn