Ugotuj książkę: makaron jajeczny z fasolą Fava, porami i smalcem

Ugotuj książkę: makaron jajeczny z fasolą Fava, porami i smalcem
Ugotuj książkę: makaron jajeczny z fasolą Fava, pora i smalec może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 1087 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, śmietanę, fettuccine i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: Linguine z fasolą Fava, czosnkiem, pomidorem i bułką tartą, Pieczone piersi z kurczaka z rakami, fasolą Fava i Smalcami, oraz Dziś Kolacja: zapiekanka z kurczaka z smalcem, fasolą Fava i wiosennymi ziemniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Każdy por przeciąć na pół wzdłuż. Na desce do krojenia ułożyć 1 porów do połowy ściętego boku w dół, następnie pokroić wzdłuż na bardzo cienkie paski julienne. Powtórz z pozostałymi połówkami pora. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą dodaj świeżą (lub mrożoną) łuskaną fasolę fava. Gotować przez 1 minutę (lub 2 minuty, jeśli zamrożone). Używając dużej łyżki z rowkiem, szybko usuń fasolę na durszlak ustawiony nad dużą miską. (Woda z blanszowania fasoli będzie używana do gotowania makaronu, więc utrzymuj wodę na wolnym ogniu.) Fasolę opłukać pod zimną bieżącą wodą do ostygnięcia. Używając palców lub noża do parkowania, ostrożnie rozerwij zewnętrzny kadłub każdej fasoli. Delikatnie wycisnąć fasolę fava do małej miseczki; odstawić. Odrzucić kadłuby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Na dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać pory, wrzucić do herbu z masłem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pory zwiędną i miękkie, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
5
Dodać Smalce, zwiększyć ogień do średnio wysokiego, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyn uwolniony z grzybów został ponownie wchłonięty, 3 do 4 minut. Zmniejszyć ogień do średniego, dodać fasolę fava, śmietanę, sól i pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sos lekko zgęstnieje, 3 do 4 protokół. Wyłącz ogrzewanie. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Zagotować wodę z blanszowania fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Dodaj tagliatelle, dobrze wymieszać, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż makaron są lekko niedogotowane. Za pomocą chochli wyjąć 1/4 szklanki wody do gotowania makaronu do małej miski. W dużym durszlaku, szybko odsączyć makaron, a następnie dodać je do patelni z sosem. Włączyć ogień do średniej-wysokiej i delikatnie wrzucić makaron z sosem, aż będą gotowane do al Dente, o 1 minuta, dodając trochę wody do gotowania makaronu, jeśli sos staje się zbyt gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
TagliatelleTagliatelle
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
ChochlaChochla
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Udekoruj szalotki, jeśli używasz, przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn