Ugotuj książkę: makaron jajeczny z fasolą Fava, porami i smalcem

Ugotuj książkę: makaron jajeczny z fasolą Fava, porami i smalcem
Ugotuj książkę: makaron jajeczny z fasolą Fava, pora i smalec może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 1087 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, śmietanę, fettuccine i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: Linguine z fasolą Fava, czosnkiem, pomidorem i bułką tartą, Pieczone piersi z kurczaka z rakami, fasolą Fava i Smalcami, oraz Dziś Kolacja: zapiekanka z kurczaka z smalcem, fasolą Fava i wiosennymi ziemniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Każdy por przeciąć na pół wzdłuż. Na desce do krojenia ułożyć 1 porów do połowy ściętego boku w dół, następnie pokroić wzdłuż na bardzo cienkie paski julienne. Powtórz z pozostałymi połówkami pora. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą dodaj świeżą (lub mrożoną) łuskaną fasolę fava. Gotować przez 1 minutę (lub 2 minuty, jeśli zamrożone). Używając dużej łyżki z rowkiem, szybko usuń fasolę na durszlak ustawiony nad dużą miską. (Woda z blanszowania fasoli będzie używana do gotowania makaronu, więc utrzymuj wodę na wolnym ogniu.) Fasolę opłukać pod zimną bieżącą wodą do ostygnięcia. Używając palców lub noża do parkowania, ostrożnie rozerwij zewnętrzny kadłub każdej fasoli. Delikatnie wycisnąć fasolę fava do małej miseczki; odstawić. Odrzucić kadłuby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Na dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać pory, wrzucić do herbu z masłem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pory zwiędną i miękkie, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
5
Dodać Smalce, zwiększyć ogień do średnio wysokiego, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyn uwolniony z grzybów został ponownie wchłonięty, 3 do 4 minut. Zmniejszyć ogień do średniego, dodać fasolę fava, śmietanę, sól i pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sos lekko zgęstnieje, 3 do 4 protokół. Wyłącz ogrzewanie. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Zagotować wodę z blanszowania fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
7
Dodaj tagliatelle, dobrze wymieszać, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż makaron są lekko niedogotowane. Za pomocą chochli wyjąć 1/4 szklanki wody do gotowania makaronu do małej miski. W dużym durszlaku, szybko odsączyć makaron, a następnie dodać je do patelni z sosem. Włączyć ogień do średniej-wysokiej i delikatnie wrzucić makaron z sosem, aż będą gotowane do al Dente, o 1 minuta, dodając trochę wody do gotowania makaronu, jeśli sos staje się zbyt gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
TagliatelleTagliatelle
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
ChochlaChochla
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Udekoruj szalotki, jeśli używasz, przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn