Ugotuj książkę: Lody czekoladowe

Ugotuj książkę: Lody czekoladowe
Gotuj książkę: Lody czekoladowe Stout mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1427 kalorii, 24g białka, oraz 86 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz lody czekoladowe, mleko, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 39 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Spróbuj Ugotuj książkę: Gelato de Crema, Ugotuj książkę: oliwa z oliwek Gelato, oraz Gotuj książkę: najlepszy mus czekoladowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla bazy czekoladowej: w rondlu o grubym dnie połącz mleko i śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Umieść na średnim ogniu i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aby skóra nie tworzyła się, dopóki małe bąbelki nie zaczną tworzyć się na brzegach, a mieszanina osiągnie temperaturę 77°. wyłącz ogień i ubijaj kakao w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Dodać posiekaną czekoladę i mieszać lub ubijać, aż czekolada całkowicie się rozpuści i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
W międzyczasie, w średniej żaroodpornej misce, ubić żółtka, aż będą gładkie. Stopniowo ubijaj cukier, aż zostanie dobrze włączony, a mieszanina będzie gruba i bladożółta. Żółtka temperujemy bardzo powoli wlewając gorącą mieszankę mleczną, ciągle ubijając. Powrót krem do rondla i umieścić na małym ogniu. Gotować, często mieszając drewnianą łyżką, aż krem będzie wystarczająco gęsty, aby pokryć tylną część łyżki i osiągnie temperaturę 85°. nie doprowadzać do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Wlać mieszaninę przez sitko o drobnych oczkach do czystej miski i schłodzić do temperatury pokojowej, mieszając co około 5 minut. Aby szybko schłodzić krem, zrób lodową kąpiel, napełniając dużą miskę lodem i wodą i umieszczając w niej miskę z kremem; wymieszaj krem do ostygnięcia. Po całkowitym ochłodzeniu przykryć i przechowywać w lodówce do bardzo zimnego, co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1
Wlać piwo do średniego rondla i umieścić na średnim ogniu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i dusić, aż zmniejszy się do 1 szklanki, uważnie obserwując patelnię, aby piwo nie zagotowało się (zdejmij patelnię z ognia natychmiast, jeśli zacznie szybko bąbelkować i wznieść się na górę).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przenieść do miski, przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, o 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Delikatnie ubić zredukowane piwo i proszek słodowy do podstawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SłódSłód
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Wlej mieszaninę do pojemnika Maszyny do lodów i ubijaj zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
6
Przenieść do hermetycznego pojemnika i zamrozić na co najmniej 2 godziny przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia20
Magazyn