Ugotuj książkę: komosa ryżowa z ziołami Chimichurri

Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Gotować książkę: Quinoa z ziół Chimichurri może być doskonały przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz płaskie liście pietruszki, szalotki, pieprz jalapeno i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Skórki ziemniaczane z Pancettanem i mieszanymi ziołami, Ugotuj książkę: Sałatka z grillowanej kukurydzy i komosy ryżowej, oraz Ugotuj książkę: PBJ.
Instrukcje
Połączyć quinoa i 2 szklanki wody w rondlu średniej wielkości i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć patelnię i gotować, aż ciecz zostanie wchłonięta, 10 do 15 minut. Ziarna powinny być miękkie i półprzezroczyste, z pierścieniem zarodkowym widocznym wzdłuż zewnętrznej krawędzi każdego ziarna.
Przenieść quinoa do miski.
Ubić olej i ocet razem, i wrzucić z quinoa, gdy jest jeszcze ciepła.
Dodać pietruszkę, oregano, jalapeño, czosnek, skórkę pomarańczową, sól i pieprz. Wrzuć, używając widelca, aby ziarna były puszyste.
Posypać szalotki na górze, i służyć w temperaturze pokojowej.