Ugotuj książkę: Klasyczne Roladki z homara Maine
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać gotować książkę: Classic Maine Lobster Rolls spróbować. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $7.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 463 kalorie, 25g białka, oraz 24g tłuszczu. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chipsy ziemniaczane, koperek, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ugotuj książkę: Roladki z homara, Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, oraz Roladki Z Homara Maine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać patelnię lO-CAL na średnim ogniu.
Boki bułek hot dog rozłożyć masłem, używając 1/2 łyżki stołowej z każdej strony.
Umieścić maślane bułki w gorącej patelni i tosty, bez ruchu, aż złoty kolor z jednej strony, o 1 minutę. Obróć i ugotuj drugą stronę, O 1 minutę więcej.
Otwarte bułki; umieść w papierowych uchwytach na bułki lub na małych talerzach.
Ułożyć liść sałaty z boku każdej bułki. Podziel sałatkę z homara równomiernie między nimi.
Podawać z ogórkami i chipsami ziemniaczanymi na boku.
Jeśli używasz żywych homarów, paruj je do całkowitego ugotowania; pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Crack i usunąć mięso z pazurów, knuckles, i ogony.
Usuń chrząstkę z pazurów i jelita z ogonów.
Pokroić mięso homara w kostkę o średnicy od 1/2 do 3/4 cala. Jeśli używasz całych homarów, możesz wybrać całe mięso z tusz i dodać je do mięsa lub zamrozić tusze na zupę lub wywar.
Umieść pokrojony w kostkę ogórek w durszlaku; odstawić na co najmniej 5 minut, aby odcedzić nadmiar płynu.
Połącz homara, ogórek, majonez i szalotki w misce. W razie potrzeby doprawić odrobiną pieprzu; jest mało prawdopodobne, że sól będzie potrzebna. Przykryć folią; schłodzić przez co najmniej 30 minut przed podaniem.
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Chablis i Chardonnay to moje ulubione homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 70 dolarów za butelkę.
![Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru
7" klimatów " można nazwać Grand Cru w Chablis: Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur i Vaudésir. Wszystkie te winnice znajdują się po prawej stronie rzeki Le Serein, na wzgórzu. Sytuacja ta nadaje winu mocnego i pełnego charakteru.Gwiazda jasna o srebrzystej obręczy. To wino pochodzi z winogron uprawianych w klimacie zorientowanym na południe i południowy zachód, położonym w największym Grand Cru Chablis, Les Clos. Oferuje bardzo dojrzały nos żółtych mięsistych owoców pestkowych, zwłaszcza brzoskwiń, z nutą moreli. Jest to złożone wino z hojnością i dużą ilością dojrzałych owoców, dobrym odczuciem w ustach i wspaniałym wykończeniem.