Ugotuj książkę: Kimchi Gazpacho z krewetkami

Ugotuj książkę: Kimchi Gazpacho z krewetkami
Gotuj książkę: Kimchi Gazpacho z krewetkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny zupa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 59 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, sól, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: gazpacho Risotto z krewetkami czosnkowymi, Gotuj książkę: szybkie Kimchi, oraz Gotuj książkę: Gazpacho.

Instrukcje

1
Umieścić pomidory, ogórek i czosnek w blenderze i proces, aż będzie gładka. W osobnej misce, dodać mieszane składniki do kimchi z sokiem, ocet, sól, i pieprz. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
KimchiKimchi
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Chochla do schłodzonych misek do serwowania, udekorować krewetek i zieleni scallion, i służyć. Zupę najlepiej podawać w tym samym dniu, w którym została zrobiona, ponieważ kimchi ostatecznie spowoduje fermentację pomidorów. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
KimchiKimchi
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn