Ugotuj książkę: Kac leczy brzuch wieprzowy
Gotuj książkę: Kac leczy brzuch wieprzowy jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 4. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz przynajmniej liście laurowe, śmietanę, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: krew pomarańcza i sałatka z kaca Boczkowego, Wieprzowina Macaroni & Cheese for fblan E-Book, oraz Ugotuj książkę: Jerk Pork.
Instrukcje
Zdobądź tłuszcz na brzuchu wieprzowym ostrym nożem, aby uzyskać atrakcyjny wzór w Kratę. Całość natrzeć solą i koprem włoskim. Jest to ciężka praca; nie skąpić na składniki. Nacisnąć liście laurowe w rowki i wewnątrz mięsa. Owinąć w czysty ręcznik do naczyń, umieścić w odpowiednim naczyniu w lodówce i przykryć ciężkim przedmiotem. Pozostaw na 24 godziny, ale 2 dni są jeszcze lepsze. Przetwarzając go w ten sposób, mięso nabiera smaku, ale sól również wydobywa wilgoć z mięsa, co sprawi, że wieprzowina będzie później bardziej chrupka.
Podgrzej piekarnik do 171°, umieść brzuch wieprzowy na patelni i piecz przez co najmniej 1 godzinę w piekarniku lub do momentu, gdy wierzch będzie chrupiący i złocisty, a mięso będzie w pełni ugotowane.
W międzyczasie zrobić sos chrzanowy: chrzan obrać obieraczką do warzyw i zetrzeć na drobnej tarce. Albo jeszcze lepiej, Użyj robota kuchennego, ponieważ świeży chrzan jest bardzo ostry i sprawi, że Twoje oczy będą łzawiły! Wymieszać z kwaśną śmietaną i sokiem z cytryny. (Po zmieszaniu z innymi składnikami opary znikną.) SOS przyprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem.