Ugotuj książkę: Jersey Shore Tuna Sub
Gotuj książkę: Jersey Shore Tuna Sub jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 67g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, pomidor, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Jersey Shore Sub Panini, Kanapki Z Lodami Jersey Shore, oraz Małże gotowane na parze w bulionie pomidorowym: specjalność Jersey Shore.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°
Rozetrzyj bagietkę ząbkowanym nożem, przecinając ją całkowicie.
Umieść dwie połówki z powrotem razem; ciepła w piekarniku, aż do Tasty, z dobrze chrupiące Skórki. Albo podziel bułki i upiecz je.
Niech ostygnie kilka minut przed assemblin
Sałatkę z tuńczyka rozłożyć równomiernie na dolnej połowie bagietki (lub bułek) łyżką stołową, delikatnie naciskając, aby całkowicie pokryć chleb.
Posypać posiekaną ostrą paprykę, jeśli używasz, na tuńczyka do własnych upodobań.
Sałatę rozłożyć na górnej połowie bagietki (lub roladki), posypać równomiernie cebulą i skropić oliwą z oliwek. Ocet z łyżki miarowej stuknij w sałatę.
Posypać lekko solą i pieprzem. Ułóż pomidory na sałacie. Podnieś dolną połowę bagietki ostrożnie nad górną połową; obróć prawą stronę w górę.
Aby pokroić bagietkę, włóż wykałaczki wzdłuż jej długości i pokrój je w pojedyncze kanapki ząbkowanym nożem. Lub, na przekąskę imprezową, możesz włożyć 16 wykałaczek i pokroić sub na 1-calowe sekcje.
Dobrze odsączyć tuńczyka i przelać do miski.
Dodać majonez i bardzo dobrze połączyć, za pomocą dużego widelca do rozgnieść i ubić tuńczyka do gładkiej mieszanki.
Dodaj seler, ogórek, sok z cytryny, cebula, i kapary, jeśli używasz. Wymieszać, aby połączyć. Doprawić solą (nie zawsze potrzebna) i pieprzem.
Przełożyć sałatkę do plastikowego pojemnika z pokrywką i dokładnie schłodzić. Sałatka przechowuje się przez 2 lub 3 dni w lodówce.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to dwie winorośle Columbia Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 7 dolarów.
![Two Vines Columbia Valley Merlot]()
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.