Ugotuj książkę: Indyk z pikantną czarną fasolą w pierożkach z tofu
Ugotuj książkę: Indyk z pikantną czarną fasolą w pierożkach z tofu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 281 kalorii, 37g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, tofu, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gotuj książkę: smażyć z Tofu, fasolką szparagową i pomidorami, Ugotuj książkę: stek z czarnej fasoli, kukurydzy i kolendry, oraz Ugotuj książkę: pierogi Potticker.
Instrukcje
Z melon baller, wydrążenie kostki tofu, rezerwując 1 filiżankę kulek i umieszczając je w dużej misce. Do kulek, dodać indyka, szalotki, czosnek, czarna fasola, SOS chile, sos sojowy, jajko, skrobia kukurydziana, sól, i pieprz i dokładnie wymieszać (tofu rozpadnie). Obficie rzeczy do kostek tofu tak, że mieszanina jest zaokrąglona powyżej tofu. Gotować na parze przez około 5 minut, aż do ugotowania.
Połącz wszystkie składniki i podawaj w 4 małych miseczkach do zanurzania obok pierogów tofu, które mogą być platerowane 3 na osobę.