Ugotuj książkę: Indyk z pikantną czarną fasolą w pierożkach z tofu

Ugotuj książkę: Indyk z pikantną czarną fasolą w pierożkach z tofu
Ugotuj książkę: Indyk z pikantną czarną fasolą w pierożkach z tofu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 281 kalorii, 37g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, tofu, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gotuj książkę: smażyć z Tofu, fasolką szparagową i pomidorami, Ugotuj książkę: stek z czarnej fasoli, kukurydzy i kolendry, oraz Ugotuj książkę: pierogi Potticker.

Instrukcje

1
Z melon baller, wydrążenie kostki tofu, rezerwując 1 filiżankę kulek i umieszczając je w dużej misce. Do kulek, dodać indyka, szalotki, czosnek, czarna fasola, SOS chile, sos sojowy, jajko, skrobia kukurydziana, sól, i pieprz i dokładnie wymieszać (tofu rozpadnie). Obficie rzeczy do kostek tofu tak, że mieszanina jest zaokrąglona powyżej tofu. Gotować na parze przez około 5 minut, aż do ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Handlowiec Joe'a )(Handlowiec Joe'a )
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
MelonMelon
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Połącz wszystkie składniki i podawaj w 4 małych miseczkach do zanurzania obok pierogów tofu, które mogą być platerowane 3 na osobę. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn