Gotuj książkę: Indyk z farszem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.39 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1713 kalorii, 220g białka, oraz 72 g tłuszczu na porcję. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz pekan, do indyka, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Spróbuj Ugotuj książkę: farsz do kiełbas ze słodkich ziemniaków, Ugotuj książkę: Indyk Piccata, oraz Ugotuj książkę: Indyk po katalońsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Włożyć indyka do głębokiej miski z nadzieniem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Podgrzać rosół z kurczaka w czajniku elektrycznym (lub w kuchence mikrofalowej w naczyniu bezpiecznym dla mikrofal).
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
4
Pieczarki włożyć do żaroodpornej miski i zalać bulionem. Przykryć i odstawić na 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Wrzucić cebulę, seler i paprykę z olejem i solą w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Rozłóż warzywa na pół arkusza patelni i piecz przez 35 minut. W ciągu ostatnich 10 minut gotowania rozłóż kostki chleba na warzywach, wróć do piekarnika i kontynuuj gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do Ciasta
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Grzyby odcedzić na durszlaku lub sito, zastrzegając 1 szklankę płynu. Grzyby posiekać i włożyć do dużej miski z warzywami i chlebem, płynem do namaczania, wiśniami, orzechami pekan, jajkami, szałwią, pietruszką i czarnym pieprzem. Dobrze wymieszać, aby rozbić kawałki chleba. Użyj rąk, aby połączyć, jeśli to konieczne. Napełnij worek produktów, jeśli używasz, farszem (do tego najlepsza jest elastyczna deska do krojenia złożona w kształt lejka).
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Czy Lukier Kokosowo-orzechowy
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Lejek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-o
8
Podgrzewaj farsz w kuchence mikrofalowej przez 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
9
Gdy farsz się rozgrzewa, natrzyj ptaka olejem i dopraw solą i pieprzem. Pracując szybko, umieść farsz we wnęce indyka, aby uniknąć utraty ciepła (ponownie najlepsza jest elastyczna deska do krojenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
10
Indyka ułożyć na półce na patelni i doprawić solą i pieprzem. Pieczemy na środkowej półce piekarnika przez 45 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 ° F i gotuj przez kolejne 60 do 75 minut, aż ptak i farsz osiągną temperaturę wewnętrzną 170 ° F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, Odsączona
Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Wyjąć farsz, jeśli używasz torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
12
Pozwól ptakowi odpocząć na 15 do 20 minut przed rzeźbieniem.