Ugotuj książkę: Harissa Ravioli

Ugotuj książkę: Harissa Ravioli
Ugotuj książkę: Harissa Ravioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 518 kalorii, 17g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól morską, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: ravioli z cytryną i kozim serem, Ugotuj książkę: ravioli ze słodkich ziemniaków w rosole serowym, oraz Ugotuj książkę: świeże Ricottan i jajko Ravioli z brązowym masłem.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek wody do wrzenia. W międzyczasie zrób olej harissa.
Składniki, których będziesz potrzebować
HarissaHarissa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Zmiażdżony ząbek czosnku posypać solą i pokroić w pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Przełożyć do małej miseczki i wymieszać z sokiem z cytryny, harissą i oliwą z oliwek. Smak i dodać więcej soli, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
HarissaHarissa
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Gdy woda się zagotuje, sól to obficie, dodać ravioli, i gotować, aż pływają i są gotowane przez, Zwykle tylko 1 lub 2 protokół. Około 30 sekund przed zakończeniem gotowania ravioli, dodać brokuły do garnka, gotować przez pozostały czas, a następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
RavioliRavioli
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Umieść ravioli i brokuły w dużej misce do mieszania. Wrzucić kilka łyżek oleju harissa i większość pepitas. Smak i dodać więcej soli, w razie potrzeby. Wyłóż na półmisek i polej oliwą harissa, pozostałymi pepitami, fetą i oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
HarissaHarissa
Nasiona DyniNasiona Dyni
RavioliRavioli
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetne wybory do Ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produkowane głównie z winorośli Sangioveto z Poggio Reale estate, to klasyczne wino pokazuje nuty ziemi i skóry na nosie z drewnianym wydźwiękiem. Owoce są czyste i miękkie, z delikatnymi taninami na finiszu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn