Ugotuj książkę: francuskie tosty z ogolonymi jabłkami i bekonem

Gotuj książkę: francuskie tosty z ogolonymi jabłkami i bekonem Piwne bachory mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.63 za porcję. Jedna porcja zawiera 793 kalorie, 36g białka, oraz 39g tłuszczu. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brązowy cukier, jajka, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Działa dobrze jako niedrogi posiłek poranny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ugotuj książkę: tosty francuskie Nadziewane Mascarpone, Gotuj książkę: szynka, Brie i jabłko tosty francuskie Panini, oraz Ugotuj książkę: "ciastka krabowe" Le Bernardina z ogolonym kalafiorem i emulsją musztardy Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka ubić w dużej misce.
Dodaj mleko, brązowy cukier, gałka muszkatołowa, cynamon, kardamon, wanilia i sól i dobrze wymieszać, aby połączyć. (Jeśli masz taki, użyj miksera zanurzeniowego, aby emulgować wszystkie składniki.)
Kromki chleba namoczyć w mieszaninie jaj do nasycenia. Tymczasem, podzielić każdą kiełbasę link w środku, prawie cięcia go na pół, ale nie odrywając go. Kiełbaski brązujemy na patelni lub na patelni na średnim ogniu. Podczas gotowania kiełbas podgrzać frytkownicę do wysokiej lub podgrzać lekko naoliwioną patelnię lub patelnię na średnim ogniu. Smażyć chleb, aż obie strony będą Ciemnobrązowe. Talerz 3 plastry tostów francuskich z 1 kiełbasą, wierzch ze stosem jabłek, a całość skropić 1 łyżką syropu klonowego. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.