Ugotuj książkę: Farfalle Abruzzese z cielęciną, borowikami i szpinakiem

Ugotuj książkę: Farfalle Abruzzese z cielęciną, borowikami i szpinakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj gotować książkę: Farfalle Abruzzese z cielęciną, borowikami i szpinakiem. Na 4,63 zł / porcja, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 601 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 128 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mieloną cielęcinę, sól i pieprz, Wino i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Ugotuj książkę: Maccheroni alla Chitarra z Ragù Abruzzese i Palotyną, Ugotuj książkę: ciasto szpinakowe Quesadilla, oraz Ugotuj książkę: szpinak śmietankowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odcedzić borowiki, rezerwując moczącą ciecz i grubo posiekać borowiki. Odcedzić płyn namaczający przez sito o drobnej siatce i odstawić na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2
Na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać czosnek i gotować, aż będzie lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4
Dodać cielęcinę i posiekane borowiki i gotować, mieszając, na średnim ogniu, aż mięso będzie dobrze rumiane, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku, dodać koncentrat pomidorowy. Gotować na dużym ogniu, stale mieszając, aż pasta zmieni kolor rdzy, 5 minut. Następnie dodaj wino i 1 szklankę odcedzonego płynu do namaczania porcini i gotuj przez 5 minut, aż wino prawie całkowicie odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj sos pomidorowy i zmniejszyć ogień do bardzo niskiego gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
6
W dużym garnku do spaghetti zagotować 8 litrów wody i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Wrzuć farfalle do wody i gotuj przez 1 minutę mniej niż wynika z instrukcji na opakowaniu. Tuż przed wykonaniem makaronu, ostrożnie kadzi ¼ szklanki wody do gotowania do mieszanki cielęcej. Szpinak wymieszać z mieszanką cielęcą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Ząbki Czosnku, Obrane I Posiekane2 Duże Ząbki Czosnku, Obrane I Posiekane
FarfalleFarfalle
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
8
Makaron odsączyć w durszlaku i dodać do mieszanki cielęcej. Wrzucić na średni ogień przez około 30 sekund, aż makaron będzie ładnie pokryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
9
Wlać do rozgrzanej miski i podawać natychmiast, z tartym pecorino na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia77
Magazyn