Ugotuj książkę: duszona czerwona kapusta z karmelizowanymi jabłkami

Ugotuj książkę: duszona czerwona kapusta z karmelizowanymi jabłkami
Ugotuj książkę: duszona czerwona kapusta z karmelizowanymi jabłkami to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, grubą sól, babcię smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ugotuj książkę: endywia, jabłka i winogrona, Ugotuj książkę: karmelizowany Sernik pomarańczowy, oraz Ugotuj książkę: duszone marchewki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w średnim garnku lub holenderskim piekarniku (co najmniej 11 cali średnicy) na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodać cukier i sól, wymieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Dodać jabłka i cebulę, w jak najbliżej jednej warstwy, jak to możliwe. Obróć do pokrycia w mieszaninie masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Niech gotować, potrząsając patelni od czasu do czasu i odwracając raz, aż cukier zaczyna karmelizować i płaszcz jabłka i cebulę, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać kapustę, ocet i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz do gotować na wolnym ogniu, przykryć i gotować, aż kapusta będzie miękka, a płyn zmniejszy się do syropu, 25 do 30 minut. (Jeśli to konieczne, zdejmij pokrywkę w ciągu ostatnich pięciu minut i gotuj bez przykrycia, aby zmniejszyć płyn do pożądanej konsystencji; większość jabłek rozpadnie się.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
6
Kapustę i jabłka przełożyć do miski i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn