Ugotuj książkę: duszona cebula z majerankiem
Ugotuj książkę: duszona cebula z majerankiem może być właśnie zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. Ten przepis służy 60 i kosztuje 32 centów za porcję. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, majeranek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: duszone buraki z burakami i imbirem, Ugotuj książkę: pieczony indyk Magee, ziemniaki pietruszki i duszona cukinia, oraz Ugotuj Książkę: Zapiekanka Ze Słodkich Ziemniaków Z Cebulą I Szałwią.
Instrukcje
Dodaj bulion wołowy i majeranek i kontynuuj gotowanie przez około 1 godzinę i 15 minut. Cebula powinna być jasnobrązowa i błyszcząca, gotowana w dół i duszona.
Pozostawić cebulę do ostygnięcia do temperatury pokojowej i łyżką do sześciu 1-pint zamykane torby zamrażarki. Jeśli używasz pojemników, pamiętaj, aby pozostawić około1 cal przestrzeni na głowę, ponieważ cebula rozszerzy się, gdy zamarznie.
Miejsce z tyłu zamrażarki, gdzie jest najzimniej: 1° F jest idealne.
Rozmrozić cebulę w lodówce. Przechowywać w lodówce po rozmrożeniu i zużyć w ciągu kilku dni.