Ugotuj książkę: "ciastka krabowe" Le Bernardina z ogolonym kalafiorem i emulsją musztardy Dijon

Ugotuj książkę: "ciastka krabowe" Le Bernardina z ogolonym kalafiorem i emulsją musztardy Dijon mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis służy 4. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską i pieprz, szczypiorek, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: duszone żeberka z musztardą Dijon, Ugotuj książkę: francuskie tosty z ogolonymi jabłkami i bekonem, oraz Ugotuj książkę: Maryland Crab Soup.
Instrukcje
Aby uzyskać emulsję musztardową Dijon, delikatnie podgrzej crème fraiche w małym rondlu.
Ubić musztardę Dijon i doprawić solą i białym pieprzem. Odstawić.
Dla kalafiora oddziel florest, starając się utrzymać je tak duże, jak to możliwe. Pokrój różyczki bardzo cienkie na mandolinie lub japońskiej krajalnicy; będziesz potrzebował 20 plastrów.
W przypadku "ciastek krabowych" zrób beurre monté, doprowadzając wodę do wrzenia i stopniowo ubijając masło.
Dodać 2 łyżki emulsji musztardy Dijon i grudki krabów. Delikatnie podgrzewać przez 2 minuty, następnie dodać mięso krabowe peekytoe i gotować przez kolejne 2 do 3 minut. Doprawić solą, białym pieprzem i pieprzem Espelette.
Dodaj szczypiorek i sok z cytryny. Podgrzać emulsję musztardową.
Aby służyć, umieść kraba na środku każdej z czterech małych miseczek, z peekytoe na dole i bryłką na górze. Szczypiorek wymieszać z musztardą.
Udekoruj każde "ciasto krabowe" plastrami kalafiora 5, układając je wokół i na wierzchu kraba.
Na wierzch każdego Kopca ułożyć 3 połówki szczypiorku i posypać odrobiną soli morskiej. Łyżka emulsji Dijon nad i wokół " ciastka krabowe.”
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Antica Chardonnay (Mountain Select). Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Antica Chardonnay (Mountain Select)]()
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.