Ugotuj książkę: Bottega ' s Limoncello
Gotuj książkę: Limoncello Bottega jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie napój. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 1458 kalorii. Na 11,54 zł / porcja, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz skórkę pomarańczową, wódkę grey goose orange, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Bottega Caponata, Ugotuj książkę: PBJ, oraz Gotuj książkę: Chili.
Instrukcje
Połącz skórkę cytrusową, alkohol zbożowy i wódkę w dużym szklanym słoiku. Przykryj i ustaw słoik w chłodnym, ciemnym miejscu na 7 do 10 dni, aby napełnić alkohol aromatycznymi olejkami cytrusowymi
Przecedzić alkohol do dużego szklanego słoika.
Wymieszać w syropie cukrowym, mieszając do połączenia. Przechowywać limoncello szczelnie zamknięte w lodówce, gdzie będzie przechowywać przez kilka tygodni.
Uwaga: w przypadku syropu cukrowego na patelni z sosem połączyć równe części wody i cukru.
Podgrzać, aż cukier się rozpuści i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Wyjąć z ognia i ostudzić. Syrop cukrowy przechowuje się tygodniami w szczelnie zamkniętym słoiku w lodówce.