Ugotuj książkę: Bostońska fasola "pieczona"

Ugotuj książkę: Bostońska fasola
Ugotuj książkę: Boston "pieczone" fasola może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 13g białka, oraz 6G tłuszczu. Jeśli masz melasę, ocet jabłkowy, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 23 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: Boston Cream Pie, Ugotuj książkę: Boston Butt gotowany jak szynka, oraz Ugotuj książkę: fasola Szechuańska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W kuchence umieścić fasolę, liście laurowe, wodę i 1 łyżkę oleju. Zablokuj pokrywę na miejscu i nad wysokim ciepłem doprowadzaj do wysokiego ciśnienia. Wyreguluj ciepło, aby utrzymać wysokie ciśnienie i gotuj przez 15 minut. Zmniejsz ciśnienie, umieszczając kuchenkę pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-Cienki-
2
Zdejmij pokrywę, odchylając ją od siebie, aby umożliwić ucieczkę pary.
3
Odcedzić fasolę, zastrzegając płyn. Odstawić fasolę i 2 szklanki płynu do kuchenki. Wyrzucić pozostałą ciecz lub zarezerwować ją do przygotowania następnej zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
4
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Podsmażyć cebulę i czosnek, aż cebula zacznie brązowieć na brzegach, 3 do 4 protokół. Wymieszać melasę, musztardę, pastę pomidorową, goździki i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Wlać mieszaninę na wierzch fasoli. Nie mieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
7
Zablokuj pokrywę na miejscu i nad wysokim ciepłem wróć do wysokiego ciśnienia. Wyreguluj ciepło, aby utrzymać wysokie ciśnienie i gotuj przez dodatkowe 10 minut.
8
Zdejmij pokrywę, odchylając ją od siebie, aby umożliwić ucieczkę pary. Jeśli fasola nie jest miękka, wymień (ale nie blokuj) pokrywkę i gotuj na wolnym ogniu, aż skończysz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
9
Przed podaniem usuń goździki, liście laurowe i laski cynamonu. Mieszanka zgęstnieje na stojąco, ale jeśli chcesz zagęścić go natychmiast, przecier niektóre z fasoli i wymieszać puree z powrotem. Wymieszać z octem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn