Ugotuj książkę: Anellini alla Pecorara

Ugotuj książkę: Anellini alla Pecorara
Gotuj książkę: Anellini alla Pecorara może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 9,24 zł za porcję, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 162g białka, 96 g tłuszczu, oraz w sumie 1797 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pieczeń wołową, cebulę, ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ugotuj książkę: Bruschettan Alla Romana, Ugotuj książkę: karczochy alla Contadino, oraz Ugotuj książkę: Spaghetti alla Carbonara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby ragù all ' Abruzzese: ogrzać olej roślinny w dużym holenderskim piekarniku lub innym garnku o dużym dnie umieszczonym na średnim ogniu. Kawałki mięsa przyprawiamy odrobiną soli i pieprzu i dodajemy do garnka. Brązowy przez 3 do 4 minut, a następnie obrócić kawałki na brązową drugą stronę, kolejne 3 do 4 minut. Nadal brązowo mięso, aż będzie ładnie wysmarowane na całej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Wyjąć kawałki do głębokiego talerza lub miski. Odstaw garnek na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Przełóż pomidory przez młyn spożywczy wyposażony w Dysk z najmniejszymi otworami. Odrzuć ciała stałe. Odstawić zmielone pomidory na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4
Odstawić garnek na średnie ciepło i dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia. Mieszać w cebuli, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i smażyć przez około 5 protokół, lub aż cebula jest błyszcząca i zaczyna mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Wlać pomidory, podnieść ogień do średniej wysokości i doprowadzić do duszenia. Powrót mięso do garnka i zmniejszyć ogień do średnio-niskie lub niskie, aby utrzymać delikatne gotować. Przykryć częściowo i niech SOS dusić, mieszając go od czasu do czasu, przez około 3 godziny, lub do momentu, gdy mięso jest bardzo miękkie i sos jest zagęszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Dodać plusk lub dwa wody, jeśli sos zgęstnieje zbyt dużo przed mięsa jest gotowy. Smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
Wyłącz ogrzewanie.
8
Mięso wyjąć z garnka przed użyciem sosu. Uwaga: mięso, nawiasem mówiąc, nigdy nie zostanie odrzucone przez zaradnych Włochów: jest podawane jako drugie danie lub drobno posiekane i używane jako farsz do cannelloni lub ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CannelloniCannelloni
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
RavioliRavioli
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
9
Aby zrobić ciasto z makaronu: włóż 4 szklanki mąki i soli do robota kuchennego i krótko pulsuj, aby połączyć. Jajka rozbić do miski roboczej i skropić oliwą z oliwek. Przy uruchomionym silniku powoli zacznij dodawać wodę, dodając tylko tyle, ile potrzebujesz, aby mieszanina utworzyła okruchy, które wyglądają jak małe twarogi. Szczypta razem trochę mieszanki i toczyć wokół. Powinien tworzyć miękką piłkę. Jeśli mieszanina wydaje się sucha, skropić w innym 1 do 2 kropli wody. Jeśli wydaje się zbyt mokry i lepki, dodaj dodatkową mąkę, 1 łyżkę na raz i krótko pulsuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Obróć mieszaninę na czystą powierzchnię roboczą posypaną lekko mąką i naciśnij ją razem z rękami, aby utworzyć szorstką kulkę. Zagniataj ciasto: dłonią odepchnij ciasto delikatnie, ale mocno od siebie, a następnie złóż je do siebie. Obróć ciasto o ćwierć obrotu i powtórz ruch pchania i składania. Kontynuuj ugniatanie przez kilka minut lub aż ciasto będzie gładkie i jedwabiste. Uformuj go w kulkę i owinąć szczelnie folią z tworzywa sztucznego/folią spożywczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
11
Pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
12
Przykryj dużą przestrzeń czystym obrusem i posyp ściereczkę mąką. Tutaj umieścisz anellini po ich ukształtowaniu. Uszczypnij kawałek ciasta wielkości orzecha włoskiego i zawiń resztę. Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej zwiń kawałek ciasta w cienką linę o średnicy około 1/8 cala. Używaj dłoni do toczenia się tam iz powrotem, a palce do rozciągania i rozciągania liny podczas toczenia. Uważam, że pomocne jest bardzo lekko zwilżyć dłonie wodą co tak często, aby pomóc toczenia, więc trzymam małą miskę wody w pobliżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron AnelliniMakaron Anellini
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Gdy lina ma odpowiednią średnicę, pociąć ją na 3 1/2-ich długości. Przynieś dwa końce każdej długości razem, tworząc pierścień, a następnie zwiń szew łączący między dwoma palcami, aby bezpiecznie uszczelnić. Gdy pierścienie są gotowe, umieść je na ścierce z mąki. Po zakończeniu kształtowania pierwszej liny, uszczypnij drugi kawałek ciasta wielkości orzecha włoskiego, rozwałkuj go, a następnie uformuj i uszczelnij więcej pierścieni. Kontynuuj kształtowanie anellini, aż zużyjesz całe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron AnelliniMakaron Anellini
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
14
Istnieje tradycyjny sposób tworzenia anellini, możesz spróbować. Wymaga trochę praktyki i zwinności, ale jest dość łatwy do opanowania i trochę szybszy. Zamiast przeciąć linę na krótsze długości, podnieś ją kciukiem i środkowym palcem jednej ręki i zawiń jej koniec luźno wokół palca wskazującego drugiej ręki, tworząc pętlę z ogonem. Uszczypnij ogon i zamknij pętlę, a następnie kontynuuj tworzenie kolejnych pętli z pozostałą częścią liny.(Jeśli podajesz anellini tego samego dnia, możesz zostawić je na tkaninie do kilku godzin przed gotowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron AnelliniMakaron Anellini
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
15
Przynieś bardzo duży garnek lub garnek wody do toczącego się wrzenia i soli obficie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
16
Podczas podgrzewania wody wlej olej roślinny na głębokość 1/4 cala do dużej patelni i umieść na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
17
Umieść talerz wyłożony podwójną warstwą papierowych ręczników / chłonnego papieru lub dużą, gładką brązowo-papierową torbę w pobliżu pieca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
18
Ostrożnie dodać kawałki bakłażana (olej może rozpryskać) i smażyć, obracając je od czasu do czasu łyżką szczelinową, przez 4 do 5 minut lub do złotego koloru. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść kawałki do przygotowanego talerza, aby osuszyć. Cukinię smażyć w oleju w ten sam sposób, przesuwając kawałki na patelni przez około 5 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
19
Przenieś je na ten sam talerz. Następnie smażyć paprykę przez około 5 minut, lub do złotego w miejscach i po prostu miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20
Przenieść je na talerz z innymi warzywami. Dokładnie przenieść wszystko, ale około 1 szklanka warzyw do garnka ragù, delikatnie mieszając je. Odstawić zarezerwowane warzywa do dekoracji gotowego dania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
21
Gdy woda się zagotuje, ostrożnie wrzuć anellini do garnka i wymieszaj, aby się oddzielić. Przykryć garnek, aż woda wróci do wrzenia, następnie odkryć i gotować makaron przez około 15 minut, lub do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron AnelliniMakaron Anellini
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
22
Odcedzić makaron w durszlaku ustawionym w zlewie, rezerwując około 1 szklanki wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
23
Powrót makaron do garnka i łyżka około dwóch trzecich sosu na nim. Delikatnie wrzucić, aż makaron jest równomiernie pokryte sosem, dodając plusk lub dwa wody do gotowania, jeśli to konieczne, aby poluzować SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
24
Przełożyć ubrany makaron do rozgrzanej miski lub płytkich pojedynczych misek i łyżką pozostałego sosu na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
25
Posyp zarezerwowane warzywa na wierzch, a następnie top z ricottą i odrobiną Parmigiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Przez CiastoPrzez Ciasto
26
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn