Ugotuj książkę: włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym

Ugotuj książkę: włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym
Przepis gotować książkę: włoski chleb i zupa kapuściana z masłem szałwiowym może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 854 kalorie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz czosnek, rozmaryn, kapusta włoska, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Serious Eats ma 2 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska Zupa Chlebowo-Kapuściana Z Masłem Szałwiowym, Włoska Zupa Chlebowo-Kapuściana Z Masłem Szałwiowym, oraz Włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. doprowadzić bulion do wrzenia w dużym rondlu i dodać kapustę i jarmuż. Gotować przez kilka minut, aż zmięknie (być może trzeba to zrobić w dwóch partiach).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Kapustę wyjąć do dużej miski, pozostawiając wywar na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wylewamy wywar delikatnie na wierzch, aż dojdzie do wierzchniej warstwy. Wciśnij ponownie w dół i posyp pozostałą fontinę i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ser FontinaSer Fontina
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Dodać szczyptę pieprzu i skropić oliwą dobrej jakości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez około 30 minut, lub do chrupiącego i złocistego na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Magazyn