Ugotuj książkę: Rigatoni z kalafiorem, Pecorino, ostrą papryką i bułką tartą
Ugotuj książkę: Rigatoni z kalafiorem, Pecorino, ostrą papryką i bułką tartą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 808 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, ząbki czosnku, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Rigatoni z czerwoną papryką, migdałami i bułką tartą, Ugotuj książkę: Linguine z fasolą Fava, czosnkiem, pomidorem i bułką tartą, oraz Ugotuj książkę: krem Pecorino z sosem pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na średnim ogniu w dużym garnku o ciężkim dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj cebulę, marchew, seler i czosnek. Podsmażyć soffritto, często mieszając, aż do
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)