Ugotuj książkę: Klasyczne ciasteczka cukrowe

Ugotuj książkę: Klasyczne ciasteczka cukrowe
Gotuj książkę: Klasyczne ciasteczka cukrowe to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 40. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś żółtka jaj, niebieloną mąkę, plus 2 łyżki cukru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ugotuj książkę: Klasyczny szpinak śmietankowy, Gotuj książkę: neo-klasyczny Croque Monsieur, oraz Gotuj książkę: Classic Buffalo Wings dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść mąkę, 3/4 szklanki cukru i sól w misce miksera stojącego i ubijaj na małej prędkości przez 15 sekund, aby wymieszać składniki. Można również użyć miksera ręcznego i średniej miski, choć może to potrwać trochę dłużej, aby osiągnąć te same wyniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać masło i wymieszać na niskim, aż masło jest podzielone na małe kawałki, 2 do 3 protokół. Włączyć mikser na średnio-niski i mieszać, aż mieszanina utworzy małe grudki o wielkości grochu, 2 do 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
W małej misce ubić żółtka i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać mieszaninę jaj do mieszaniny masła i miksować na średnim poziomie, aż ciasto połączy się, tworząc kilka dużych grudek. Ciasto wyłożyć na powierzchnię roboczą i wyrabiać kilka razy, aby je połączyć. Podziel ciasto na pół i uformuj każdą połowę na dysk o grubości około 1/2 cala. Owiń dyski w plastik i przechowywać w lodówce przez około 30 minut, lub do zimna, ale nadal giętkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
5
Umieść jeden dysk ciasta między dwoma arkuszami pergaminu lub papieru woskowanego i zwiń o grubości 1/8 cala. Jeśli ciasto pęknie, gdy zaczniesz się wałkować, może być zbyt zimne,
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Odstawić na 10 minut, a następnie spróbować ponownie-to ciasto bułki najłatwiej, gdy jest w chłodnej temperaturze pokojowej. Reklamy toczą się, pergamin będzie marszczyć, zwłaszcza na dole. Gdy tak się stanie, oderwać górną pergaminu, wygładzić wszelkie zmarszczki, i umieścić go z powrotem na ciasto. Odwróć ciasto i powtórz z papierem po drugiej stronie. Może być to konieczne kilka razy podczas procesu walcowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
7
Uwaga: ciasto można również rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej, ale pamiętaj, aby zmyć i nadmiar mąki z góry i dołu ciasta przed schłodzeniem i pieczeniem (metoda pergaminu jest łatwiejsza i czystsza).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
8
Wyłożyć rozwałkowane ciasto, z jeszcze dołączonym pergaminem, na blasze do pieczenia i przenieść do lodówki, aby schłodzić przez 30 minut. Powtórz z pozostałym krążkiem ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Usuń pergamin z góry i na dole jednego kawałka rozwałkowanego ciasta i umieść ciasto na powierzchni roboczej. Wyłożyć blachę do pieczenia nowym pergaminem. Użyj foremek do ciastek, aby wyciąć ciasto na pożądane kształty i przenieść do arkusza wyłożonego pergaminem, rozstaw ciastek około 1 1/2 cala od siebie. Ułóż ciasteczka na blasze z kawałkiem papieru pergaminowego między każdą warstwą. Skrawki ciasta można delikatnie ugniatać, a następnie ponownie wyrabiać, ale im bardziej są one ponownie przerabiane, tym mniej delikatne ciasteczka, więc strategicznie umieść foremki do ciastek, aby pozostawić jak najmniej skrawków. Powtórz z pozostałym arkuszem ciasta. Schłodzić wycięte kształty podczas nagrzewania piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Rozgrzej piekarnik do 191° i umieść stojak piekarnika na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
11
Posypać ciasteczka na każdej blasze z niektórych pozostałych 2 łyżki cukru (nie można używać go wszystkie) tuż przed wejściem do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
12
Piec jedną patelnię na raz, obracając arkusz około połowy, przez 10 do 13 minut, aż światło złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Przenieś do stojaka, aby całkowicie ostygnąć. Powtórz z pozostałymi kształtami ciasteczek. Udekoruj ciasteczka zgodnie z życzeniem lub pozostaw je proste i proste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
14
Wskazówki dotyczące przechowywania: ciasteczka mogą być przechowywane w szczelnym pojemniku, warstwowym między arkuszami pergaminu lub papieru woskowanego, w temperaturze pokojowej przez okres do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn