Gotuj książkę: Jalapeño-Cheddar-muffinki kukurydziane to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, cheddar, mąka ryżowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Fettuccine z krewetkami skalnymi, kukurydzą i Jalapeno, Ugotuj książkę: Corniest Corn Muffins, oraz Muffinki Kukurydziane Jalapeño-Cheddar.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350° F. Ułóż 12-filiżankową patelnię na muffinki z papierowymi wkładkami.
Na suche składniki wlać masę jajeczną. Zmiksować przez 1 minutę. (Używaj wysokiej prędkości z ręcznym mikserem lub średniej wysokości z mikserem stojącym.) Za pomocą drewnianej łyżki wymieszać ser cheddar i paprykę jalapeño.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Duża Szczypta Drobnej Soli
5
Łyżka ciasto do kubków muffin tak, że są one dwie trzecie pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
6
Piec przez 20 do 25 minut lub aż tester do środka muffinki wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Umieść patelnię na stojaku z drutu do ostygnięcia, 2 do 3 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Wyjmij muffinki z patelni i umieść bezpośrednio na stojaku, aby całkowicie ostygły. Przechowywać w szczelnym pojemniku.