Ugotuj książkę: Jalapeño-Cheddar-muffiny kukurydziane

Ugotuj książkę: Jalapeño-Cheddar-muffiny kukurydziane
Gotuj książkę: Jalapeño-Cheddar-muffinki kukurydziane to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, cheddar, mąka ryżowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Fettuccine z krewetkami skalnymi, kukurydzą i Jalapeno, Ugotuj książkę: Corniest Corn Muffins, oraz Muffinki Kukurydziane Jalapeño-Cheddar.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350° F. Ułóż 12-filiżankową patelnię na muffinki z papierowymi wkładkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W średniej misce wymieszać suche składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W małej misce ubij razem jajko, olej roślinny, mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Na suche składniki wlać masę jajeczną. Zmiksować przez 1 minutę. (Używaj wysokiej prędkości z ręcznym mikserem lub średniej wysokości z mikserem stojącym.) Za pomocą drewnianej łyżki wymieszać ser cheddar i paprykę jalapeño.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
5
Łyżka ciasto do kubków muffin tak, że są one dwie trzecie pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
6
Piec przez 20 do 25 minut lub aż tester do środka muffinki wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Umieść patelnię na stojaku z drutu do ostygnięcia, 2 do 3 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Wyjmij muffinki z patelni i umieść bezpośrednio na stojaku, aby całkowicie ostygły. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn