Ugotuj książkę: brokuły Rabe z Chiles i czosnkiem

Ugotuj książkę: brokuły Rabe z Chiles i czosnkiem
Ugotuj książkę: brokuły Rabe z Chiles i czosnkiem jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 79 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka płatków pieprzu, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Orchiette z brokułami Rabe, Podsmażone brokuły Rabe z czosnkiem i Chiles (Rzepak Fritte), oraz Ugotuj książkę: kapusta kokosowa z Chiles i zielonym groszkiem.

Instrukcje

1
Trim brokuły rabe odcinając dno każdej wiązki, a następnie oddzielając liście od łodyg kwiat-szczycie. Zsuń się i wyrzuć cienkie łodygi przymocowane do liści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
2
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Zanurz liście w wrzącej wodzie. Gdy woda powróci do wrzenia, usuń liście z garnka łyżką szczelinową, schłodź je w lodowatej wodzie, a następnie dobrze osusz je w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj łodygi do wrzącej wody i gotować, aż prawie miękka, o 2 protokół; następnie wyjąć je z garnka, ostudzić w wodzie z lodem, i dodać je do durszlaka do drenażu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Połączyć pepperoncini, czosnek, i olej w dużej patelni i ogrzać na małym ogniu. Kiedy czosnek zaczyna kolorować, około 2 minut, dodać zarówno brokuły liście rabe i kwiat zwieńczone łodygi do oleju. Delikatnie ogrzać rabe w czosnku wlewu oleju tylko do łodyg są miękkie, o 5 protokół. Wyreguluj przyprawę solą i pieprzem i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia57
Magazyn