Uduszony Domowy Kurczak
Uduszony Domowy kurczak to bez nabiału danie główne. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 23G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Za 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka pieprzu, udek z kurczaka, bulionu z kurczaka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać sól, możesz podążać za tym daniem głównym z Przepis Na Obroty Jabłek jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak W Stylu Południowym, Domowe ciasto z kurczakiem, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę, sól, czosnek w proszku, przyprawę Cajun i pieprz.
Dodaj udka z kurczaka pojedynczo i potrząśnij, aby pokryć. Na dużej patelni brązowy kurczak w 2 łyżkach oleju partiami.
Na tej samej patelni podsmaż marchewki, cebulę i zieloną paprykę na pozostałym oleju do miękkości.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę.
Dodaj wino, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki z patelni. Dodaj zupę i bulion.
Wróć kurczaka na patelnię. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10-15 minut lub do momentu, gdy termometr wskaże 165°.