Udka Z Kurczaka Papryka
Udka z kurczaka papryka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 487 kalorii, 31g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, cebula, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Udka Z Kurczaka Z Papryką, Papryka Panko Crusted Udka Z Kurczaka, oraz Chrupiąca Papryka Pieczone Udka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepły olej na patelni na średnim ogniu. Suchy kurczak; doprawić solą i pieprzem. Pracując partiami, gotuj kurczaka w jednej warstwie do złotego koloru, obracając raz, w sumie około 10 minut.
Wyjąć na talerz. Powtórz z pozostałymi udami.
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki. gruby. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować cebulę, mieszając, aż zmięknie, o 3 protokół.
Dodaj trochę bulionu, jeśli cebula zacznie się palić. Wymieszać z papryką, pastą pomidorową i bulionem z kurczaka.
Dodaj kurczaka na patelni. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować 15 protokół.
Zdejmij pokrywę i odwróć uda. Włącz ogień do medium i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż kurczak jest gotowane przez, 10 do 15 protokół.
Kurczaka wyjąć na talerz.
Ubij śmietanę. Doprawić solą i pieprzem.
Podawać kurczaka i sos na makaron, w razie potrzeby.